O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Tarot XIV. del - vpogled in osebna vprašanja

<< < (7/98) > >>

Škratinja Nagaya:
Jz bi pa prosila za vpogled glede dogajanja v moji primarni družini.
Brat..., starši...
Zapleteno... ne vem, kaj nardit, če sploh kaj, kaj je na meni, moja naloga, mama gre k psihiatru naslednji teden, ker ne zmore več, brat itak da brez tega ne bo šlo, je čisto zblojen, oče v totalni depri, vsem se meša, vsi na tleh, vsi obupani, noben pa noče videt niti slišat resnice o sebi najbrž.
Hvala za odgovor!  :-* :-*

sanjalka:
Vprasala bi za en odnos ali ima smisel vztrajati? Hvala :-*

Rena:

--- Quote from: Luna on May 05, 2012, 03:35:10 AM ---A bi lahko zopet prosila za vpogled v karte? Kaj kažejo karte za en odnos katerega imam v mislih? Nekaj se je zgodilo, pa ne vem točno kaj, ampak je zdaj neko nelagodje prisotno z obeh strani. Se bo vrnilo na stare tirnice, ali pa je bolje, da s to osebo  nima več nekih stikov?

--- End quote ---

Oj Luna. Karte pravijo, da bo vajin odnos okreval in na osnovi tega celo napredoval oziroma se razčistil :-*

Rena:

--- Quote from: Pika on May 05, 2012, 09:34:48 AM ---Jz bi pa prosila za vpogled glede dogajanja v moji primarni družini.
Brat..., starši...
Zapleteno... ne vem, kaj nardit, če sploh kaj, kaj je na meni, moja naloga, mama gre k psihiatru naslednji teden, ker ne zmore več, brat itak da brez tega ne bo šlo, je čisto zblojen, oče v totalni depri, vsem se meša, vsi na tleh, vsi obupani, noben pa noče videt niti slišat resnice o sebi najbrž.
Hvala za odgovor!  :-* :-*

--- End quote ---

Oj Pikca, potegnila sem karte: mama - Cesarica, oče - kralj palic, brat - Zmernost, ti pa - bitke  ;) - petica palic. Kaj čem reči na ta položaj, ti praviš, da so vsi obupani, jz pa vidim, da bo mama znala ostati topla, ženstvena, prijazna, materinska, oče pa na pravem mestu in vreden zaupanja, opora družini. Za brata zmernost, mislim, da se bo vse skupaj malček umirilo, ti pa moraš preseči notranje bitke v sebi. Dvomim, da se z družino prepiraš, kar bi karta lahko pomenila, ne vem. Mogoče želiš, da bolj upoštevajo tvoje predloge, mogoče se še preveč angažiraš... Kdaj je preveč, ko gre za družino? Težko je to, ampak včasih moramo stopiti korak nazaj in kaj tudi pustiti, sprejeti, da naši najbližji storijo po svoje, čeprav se ne strinjamo...  :-*

Rena:
Pika, sem povprašala še nadangela Mihaela. Pravi: Odgovornost je na strani Boga, poskrbel bo za podrobnosti. Nehajte plavati proti toku, situacija teče po naravnem toku in pomembno je verjeti, da se stvari odvijajo v pravo smer. Rešitev je na obzorju, prepustite se življenju.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version