O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Tarot XIV. del - vpogled in osebna vprašanja

<< < (80/98) > >>

Opal:

--- Quote from: Maja on August 21, 2012, 08:44:28 AM ---Tole zna biti začetek nekega novega obdobja. Pri tebi, osebno. Ta oseba ti vsekakor zna dati nekaj, kar ti bo pomagalo, da štartaš naprej. Do sedaj si se preobražala, osebnostno umirala, se transformirala ... In zdaj je prišel čas, ko se boš zopet pognala v tek. Nova, močnejša. V kaj se bo razvilo tole ... Ne dobim odgovora. Sem obrnila 3x pa se mi vedno kaže to, kar sem napisala zgoraj. Smrt starega, začetek novega. Prelomnica.

--- End quote ---

Maja, najlepša hvala za vpogled.

Mogoče še tole, kakšne pa bodo kaj energije na tem srečanju? Oziroma sem mislila kakšen bom kaj naredila vtis na njega?

Maja:

--- Quote from: Opal on August 21, 2012, 09:56:40 AM ---
--- Quote from: Maja on August 21, 2012, 08:44:28 AM ---Tole zna biti začetek nekega novega obdobja. Pri tebi, osebno. Ta oseba ti vsekakor zna dati nekaj, kar ti bo pomagalo, da štartaš naprej. Do sedaj si se preobražala, osebnostno umirala, se transformirala ... In zdaj je prišel čas, ko se boš zopet pognala v tek. Nova, močnejša. V kaj se bo razvilo tole ... Ne dobim odgovora. Sem obrnila 3x pa se mi vedno kaže to, kar sem napisala zgoraj. Smrt starega, začetek novega. Prelomnica.

--- End quote ---

Mogoče še tole, kakšne pa bodo kaj energije na tem srečanju? Oziroma sem mislila kakšen bom kaj naredila vtis na njega?

--- End quote ---

Seveda ...

Draga, to te preveč skrbi. Najboljši vtis boš naredila, če se pokažeš kot samozavestna, celostna oseba. Karte to zelo močno poudarijo!
Vsako pretvarjanje ti bo škodilo. Pojdi na 100% iskrenost. To je najboljša pot. In vedi, da si zaslužiš biti ljubljena in spoštovana taka, kot si. Tudi na začetku se je brez veze pretvarjati, ker itak potem ne moremo igrat na dolgi rok.

Opal:

--- Quote from: Maja on August 21, 2012, 10:10:21 AM ---
--- Quote from: Opal on August 21, 2012, 09:56:40 AM ---

--- End quote ---

--- End quote ---

Seveda ...

Draga, to te preveč skrbi. Najboljši vtis boš naredila, če se pokažeš kot samozavestna, celostna oseba. Karte to zelo močno poudarijo!
Vsako pretvarjanje ti bo škodilo. Pojdi na 100% iskrenost. To je najboljša pot. In vedi, da si zaslužiš biti ljubljena in spoštovana taka, kot si. Tudi na začetku se je brez veze pretvarjati, ker itak potem ne moremo igrat na dolgi rok.

--- End quote ---

Huh  8)  tole si pa dobro napisala, ker me res preveč skrbi hehe  ;) 
Pa hvala še enkrat  :-*

roberta:

--- Quote from: Maja on August 21, 2012, 08:46:54 AM ---
--- Quote from: roberta on August 20, 2012, 11:04:32 AM ---...pa še zame prosim.
Se mi bo konc leta uresničila želja glede službe???
 ;D

--- End quote ---

Tu bom šla kar na DA ali NE.

Pade karta Dva diska. Kar sprosti se glede te problematike in manipuliraj, delaj, ustvarjaj. Bodi hitra, fleksibilna, optimistična. Sprejmi izzive.

--- End quote ---

Hvala Maja.
vprašanje bi res lahko bolj natančno napisala.
Želja se nanaša na delovni čas...torej nič nebo iz tega?
Ali???

Maja:
Kaj v zvezi z delovnim časom pa?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version