O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Tarot XIV. del - vpogled in osebna vprašanja

<< < (9/98) > >>

sanjalka:

--- Quote from: Rena on May 06, 2012, 08:37:12 PM ---
--- Quote from: sanjalka on May 06, 2012, 06:02:03 PM ---Vprasala bi za en odnos ali ima smisel vztrajati? Hvala :-*

--- End quote ---

Res kaže na težave, utrujenost, kaže na notranje bitke ženske osebe, ki se mora osamljena spopadati z zunanjim svetom, ki se težko odpre, zaupa, ker je preveč navajena, da se mora naslanjati nase. A izid je pozitiven, vidim veselo družino  :-*

--- End quote ---

O, Rena hvala za tole vzpodbudo :-* :-* :-*
Sem vprašala zase, tako da tole velja zame... Res sem že utrujena, komaj čakam, da se T :Sa že premakne z moje N :Lu in neha delat  :op na N :Sa, upam da bo potem kaj bolje.

Rena:

--- Quote from: sanjalka on May 07, 2012, 07:35:25 AM ---
Sem vprašala zase, tako da tole velja zame... Res sem že utrujena, komaj čakam, da se T :Sa že premakne z moje N :Lu in neha delat  :op na N :Sa, upam da bo potem kaj bolje.

--- End quote ---

No, žal še astroloških aspektov zaenkrat ne poznam (jej, še drugi načrti pred tem  ::) ), ampak mogoče se skrivaš za tem, v resnici moraš pa z nečim enostavno pomest in pika (itak vem, kako je, sama tudi cincam, samo naučila sem se, da če ne bom znala pri sebi delat rezov, ne bo boljše...).  :-*

Rena:

--- Quote from: Luna on May 07, 2012, 12:44:36 AM ---
O super, hvala ti :-* Vse tvoje napovedi so bile do zdaj zelo točne, tako da tudi v tole ne dvomim.  :D

--- End quote ---

Prosim  :-*

sanjalka:

--- Quote from: Rena on May 07, 2012, 07:42:57 AM ---
--- Quote from: sanjalka on May 07, 2012, 07:35:25 AM ---

--- End quote ---

No, žal še astroloških aspektov zaenkrat ne poznam (jej, še drugi načrti pred tem  ::) ), ampak mogoče se skrivaš za tem, v resnici moraš pa z nečim enostavno pomest in pika (itak vem, kako je, sama tudi cincam, samo naučila sem se, da če ne bom znala pri sebi delat rezov, ne bo boljše...).  :-*

--- End quote ---

Saj pometam in delam neke reze, zato pa je težko. Verjetno bi bilo lažje samo mižat :)

Škratinja Nagaya:

--- Quote from: Rena on May 06, 2012, 08:25:27 PM ---
--- Quote from: Pika on May 05, 2012, 09:34:48 AM ---Jz bi pa prosila za vpogled glede dogajanja v moji primarni družini.
Brat..., starši...
Zapleteno... ne vem, kaj nardit, če sploh kaj, kaj je na meni, moja naloga, mama gre k psihiatru naslednji teden, ker ne zmore več, brat itak da brez tega ne bo šlo, je čisto zblojen, oče v totalni depri, vsem se meša, vsi na tleh, vsi obupani, noben pa noče videt niti slišat resnice o sebi najbrž.
Hvala za odgovor!  :-* :-*

--- End quote ---

Oj Pikca, potegnila sem karte: mama - Cesarica, oče - kralj palic, brat - Zmernost, ti pa - bitke  ;) - petica palic. Kaj čem reči na ta položaj, ti praviš, da so vsi obupani, jz pa vidim, da bo mama znala ostati topla, ženstvena, prijazna, materinska, oče pa na pravem mestu in vreden zaupanja, opora družini. Za brata zmernost, mislim, da se bo vse skupaj malček umirilo, ti pa moraš preseči notranje bitke v sebi. Dvomim, da se z družino prepiraš, kar bi karta lahko pomenila, ne vem. Mogoče želiš, da bolj upoštevajo tvoje predloge, mogoče se še preveč angažiraš... Kdaj je preveč, ko gre za družino? Težko je to, ampak včasih moramo stopiti korak nazaj in kaj tudi pustiti, sprejeti, da naši najbližji storijo po svoje, čeprav se ne strinjamo...  :-*

--- End quote ---

Naj naj hvala, Rena. Odgovori so me v bistvu presenetili... ker sem postavila vprašanje po tistem, ko mi je mama obupana in zlomljena tulila v telefon in za njo sem slišala še očeta vsega obupanega, jaz pa se ravno nekako trudim ostat "na distanci"...  to, da bi se kregala, sploh ne, niti ne vsiljujem svojega mnenja... poskušam pomagat, se pa z njihovim načinom pri sebi ne strinjam. Drugače pa, ja, tudi jaz imam občutek, da se stvari urejajo.
Hvala!  :-* :-*

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version