O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Tarot XIV. del - vpogled in osebna vprašanja

<< < (83/98) > >>

Rena:

--- Quote from: Lisa on August 30, 2012, 12:34:26 PM ---Hmmm.
Kaj pravijo karte za moje službeno področje!?
Podajam se v neznano z mesecem oktobrom!!!Sama sem si izbrala to pot, čeprav bi v zdajšni službi lahko celo ostala še najmanj 3 mesece..ampak ne zdržim več. :-\

Ali se bo kmalu pojavila kakšna služba primerna zame??

HVALAAAA :-*

--- End quote ---

Lisa, sedanja situacija se res kaže, kot da je bilo v službi sovraštvo, hinavščina, osebne prevare, zato si se raje zadovoljila z manj kot več in se odločila za odhod. Želiš novo službo, ustvarjalno, morda tudi v tujini, a za to bo potrebno veliko ustvarjalnosti in poguma. Oktobra se boš soočala sama s sabo. Potrebovala boš vso moč, da se boš postavila v bran zase in zagovarjala svojo odločitev ter ustvarjalne zamisli. Starejša oseba ti bo stala ob strani in te spodbujala, sicer pa bo to zate kar malo težje obdobje, ko boš lahko malo izgubljala zaupanje vase in svoje sposobnosti, dvomila, zakaj si se tako odločila, mogoče se boš izogibala družbi, se počutila malo izgubljeno, izdano...Tam nekje okrog januarja vidim še bitke, konec nečesa in nato zmernost, umiritev situacije...počasi si boš povrnila zaupanje, ujela ravnotežje in čustveno zrelost nad položajem, vidim tudi možnost novih začetkov  :-*

Rena:

--- Quote from: hannah on August 25, 2012, 01:01:29 PM ---Še jaz bi nekaj vprašala.
Vpisala sem se nekam, da bom imela zdajle še status študenta.
Malo razmišljam, da bi pa mogoče le šla tole probat delat.
Kaj pravijo karte, je smiselno poskusit?

--- End quote ---

Hannah, resnično karte kažejo tvoj vpis, kot novo sklenjeno razmerje, zelo sončno, zelo plodno, navdušujoče lepo. Za naprej pa res kaže na nekaj težav, kot da bodo denarne težave, nezadovoljstvo, mogoče malo depresije, malodušja. Vendar, če boš šla čez tole, ti kaže slavje  :D

Rena:

--- Quote from: Luna on August 30, 2012, 12:47:35 PM ---Še jaz bi se postavila v vrsto. Me zanima kako kaže moji čisto sveži zvezi... Me je kar konkretno presenetila in sem še zmeraj zmedena, tudi nimam čisto čustev razčiščenih. Ne vem, mogoče preveč razmišljam o tej zvezi, ampak to tudi zaradi tega, ker je fante to vzel zelo resno in posledično to tudi name vpliva. Malo me skrbi, kako bo tole laufalo, ker ne živi tukaj in zaradi službe stalno potuje, prav tako ne vem, kako ga bo družba sprejela (kar mi je pa zelo, zelo pomembno). Ah ja, najbrž preveč razmišljam, ampak, če se že spuščam v takšno zvezo, hočem prej predebatirati in videti morebitne težave, preden se preveč čustveno navežem.  Tako da, kaj karte pravijo?

--- End quote ---

Oj Lunca, tvoja je karta poroke, ne glede, da praviš, da še nimaš čustev čisto razčiščenih, menim da si obetaš in upaš na tole zvezo. Ali pa res kaže na to, da premlevaš, kako in kaj, ker si on obeta resno zvezo. Vsekakor veliko razmišljanja o tej zvezi pri tebi. V postavitvi kart imata tudi večino kart "mečev", kar kaže na to, da je (bo) vajina zveza res učenje, kako se odzivati na konfliktne situacije, kako se postaviti zase in premagati notranje boje. Zanj je padla karta konfliktov, se boji, da ne bo izpolnil tvojih pričakovanj? Pričakovanj drugih? Trenutni položaj je tudi kraljica mečev: nasprotniki, pogajanja, mogoče birokratske ovire, oblast, ki se ne ozira na čustva ter uveljavlja dosledno držanje zakonov. V ospredje prihaja nov začetek, ki je lahko kronan z uspehom, a se bo treba za uspeh potruditi. Bistvo problema je, da se počutiš (počutita) nemočna, zvezanih rok in oči. V bližnji prihodnosti, do 3 mesecev, se bo izkazalo, kako in kaj. Do takrat bosta imela razčiščeno, kje sta. Izid: žal ti lahko rečem samo, da izida trenutno karte še ne pokažejo, dobila si namreč karto žongliranja: gor in dol... Ne se preveč trudit držat nadzora, mogoče bodita praktična, prizemljena, pa ne se preveč utrujat z negativnim razmišljanjem, pa bo. Lahko karta opozarja tudi, da bi bile možne denarne težave. Vse dobro  :-*

Luna:
Hvala Rena, sem še dodatno razmislila in vidim veliko stvari na novo oz. možne ovire. Ampak sem se odločila, da se prepustim, pa da vidim kaj bo. Nekaj mi pravi, da se splača poskusiti:)

Rena:

--- Quote from: Luna on September 04, 2012, 11:56:38 AM ---Hvala Rena, sem še dodatno razmislila in vidim veliko stvari na novo oz. možne ovire. Ampak sem se odločila, da se prepustim, pa da vidim kaj bo. Nekaj mi pravi, da se splača poskusiti:)

--- End quote ---

Prosim  :). Prav imaš Luna, ne obremenjuj se, pa sproti ukrepaj, če bo treba :-*

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version