O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Tarot XIV. del - vpogled in osebna vprašanja
Rena:
--- Quote from: tia on September 13, 2012, 08:48:18 PM ---
Kaj sem res jaz tako trmasta spet ali imava spet nek drug način razmišljanja s tem mojim fantom? ::)
--- End quote ---
Ne vem, draga Tia ;). Vsekakor je zate padla karta, ki te kaže, da se počutiš nemočno, zvezanih rok in zavezanih oči. Ujeta, potisnjena v kot. Tudi takšne situacije se lahko rešimo, le spoznati je treba, da naše roke niso zvezane, oči pa tudi lahko odpremo. Zavedati se je treba, da imamo svobodno voljo. Morda si svojo moč preveč "predala" povezani osebi, a se boš morala ponovno nasloniti nase in začeti voditi svojo situacijo v smislu, da vzameš "meče" v svoje roke.
On je zgleda sicer tak zanesljiv, prizemljen človek, zna upravljati tudi z denarjem. Verjetno želi tudi zamenjati službo, narediti kakšno spremembo.
Izid bo ugoden, ne vem, zdaj sicer v kateri smeri, ampak kaže pa na obilje in zadovoljstvo, zato verjamem, da boš vzela stvari v roke in razpucala situacijo.
Andres:
--- Quote from: tia on September 13, 2012, 08:48:18 PM ---
Kaj sem res jaz tako trmasta spet ali imava spet nek drug način razmišljanja s tem mojim fantom? ::)
--- End quote ---
Če se lahko samo malo vmešam. Tebi ta fant poponoma nič ne taji? Mislim, da ne veš nečesa iz njegovega življenja, kar je pomembno in bi morala vedet..
Vendar te nebi rad zavedel, oziroma rušil kakšnega partnersta. Iz tega razloga me jemlji z rezervo.
Andres
Maja:
Uh, Rena, vidim, da si v akciji. Bi lahko na hitro pogledala, kako bom rešila danes z mentorjem ...
Maja:
Aha, hehe, si mi že odgovorila v drugi temi. Hvala, zlatka si! :-*
Rena:
--- Quote from: Maja on September 14, 2012, 06:19:31 AM ---Aha, hehe, si mi že odgovorila v drugi temi. Hvala, zlatka si! :-*
--- End quote ---
Jp. Sem kar začutila, da moram
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version