Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Na zemlji nismo sami
BIOKIBERNETIKA
Tejka:
Ali pa zaradi dejstva, da si ga profesorica. Mene vedno delajo moji profesorji živčno ;) :D
Andres:
Vse tiste, ki ste bile merjene in katerim sem obljubil, da bom prišel na dom vas prosim, če mi pošljete na pm vašo mobilno številko. Moram najprej v telefon vnesti veliko prej, ker take stvari lahko ostanejo pozabljene. Očitno bom v Sloveniji bolj zaseden kot sem si sprva mislil, zato je bilo zelo pravilno, da smo se tu začeli zaradi Biokibernetike organizirati že zelo zgodaj.
Andres
Andres:
--- Quote from: Tea on October 13, 2014, 07:50:39 AM ---
--- Quote from: Andres on October 11, 2014, 05:42:26 AM ---Zdaj je malo čiščenje foruma popustilo in opazil sem neko posebnost na števcu. V času ko je bil forum očiščen smo imeli nekoliko več obiska iz Srbije, Belgije, Nemčije. Samo iz ene države je bilo manj obiska. Iz Hrvaške.
Zdaj ko je minilo dva tedna in več od čiščenja Hrvati spet nazaj hodijo, Srbi pa nekoliko manj.
Andres
--- End quote ---
Sicer nimam v pogleda, ampak tako na občutek, splošni obisk ni upadel, kar do sedaj ni bila praksa. Očitno je na forumu toliko alfa potenciala, da se je vse obdržalo.
--- End quote ---
Ko se govori o obisku so to tudi tisti, ki pridejo gor in nič ne pišejo, torej so gosti. Imamo jih tudi precej iz tujine, bržkone zdomce.
Obisk od 1.10 - 14-10 je proti obisku od 17.9 -31-9 na nekih segmentih manjši na drugih večji. Konkretno je meritev da sedaj ljudje gredo kasneje iz foruma kot prej. Nekaj malega se je povišal tudi splošni obisk. Povratnih obiskovalcev imamo zdaj 52,1% v prejšnjem terminu pa 49,8. V vsakem terminu posebej je bilo okoli 5700 obiska, torej šteje vsak odstotek.
Andres
Andres:
Nocoj ali jutri bom nekaj meril in vas vse ki ste na seznamu dodam na čiščenje.
Andres
Nena:
--- Quote from: Andres on October 17, 2014, 07:29:28 PM ---Nocoj ali jutri bom nekaj meril in vas vse ki ste na seznamu dodam na čiščenje.
Andres
--- End quote ---
Hvala :-*
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version