Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Na zemlji nismo sami

BIOKIBERNETIKA

<< < (131/158) > >>

sasa:
Sanjalka, sem zelo vesela zate, res.

:-*

Jaz pa pridno čakam ponedeljek.

Andres:

--- Quote from: sanjalka on October 25, 2014, 09:17:28 AM ---Evo mene ;D
Sem se nafilala na alfa tockah in danes kot prerojena, noc je bila super,sva z dragim imela "porocno" noc.. ;)
Sem bila kar presenecena, da so sodelovali tudi otroci, sploh najmlajsi, ki je kar sam cutil in meril alfo in tudi beto :o zanimalo je tudi mojo hci. Moj dragi se ni dal kaj dosti motiti, je pa zato skuhal super kosilo :) sem bila po vsem tem ciscenju najprej kar utrujena, me je malo mrazilo, zato sem sla na kavc na mojo alfo tocko, kjer sem itak ze od nekdaj najrajsi ;D
Andres je nasel kar precej alfa tock, tako da sem res vesela, saj se nam sedaj ne bo problem polniti z njeno energijo. Ja, ta mali je bil pa res navdusen, ga je Andres cisto prevzel :)
Andres hvala, bilo nam je v veselje, da si bil z nami :-*

--- End quote ---

Meni je vedno fino, ko nekdo deluje kot konkretno pri vas, oziroma zelo ravno sin. Če ga v življenju ne bo kaj zaneslo je lahko še velik bio potencial, kakor pa kaže sedaj, bi se to lahko že zgodilo in se ni dal spraviti iz poti.   Pravzaprav tudi hčerke nimata zadržkvov in tam bo plodnost le še rasla.  No, mož ima seveda močna prepričanja, kar je prav in osebna odločitev. Me pa veseli, da sta imela kot poročno noč. :) 

Andres

Andres:

--- Quote from: Pika on October 25, 2014, 11:44:32 AM ---
--- Quote from: Andres on October 23, 2014, 03:01:52 PM ---
--- Quote from: Pika on October 23, 2014, 02:03:14 AM ---
--- Quote from: Andres on October 22, 2014, 11:41:55 PM ---
--- Quote from: Pika on October 22, 2014, 01:48:33 PM ---Je še kje kaj prostora za moj prostor?  :)
Pisarna... v Trzinu.

--- End quote ---

Iščem še pravi datum za tvojo pisarno.   Če bi šlo, časovno da bi najprej opravil pri Sanjalki, greva potem midva lahko v Trzin.

Andres

--- End quote ---

Joj. 24.10. me pa do večera ni.  :(

--- End quote ---

Potem bo pa treba en drug datum poiskat. 

Andres

--- End quote ---

Andres, ne najdem podatka, do kdaj si v Sloveniji.
Tega ne bi rada izpustila iz rok, čeprav gre "samo" za pisarno.
Močno razmišljam, če bi vseeno tudi hišo od staršev, magar samo mojo sobo, če ne gre drugače. Se mora tudi v tem primeru mama strinjati?
Precej časa preživim tam, vedno več. Vedno manj sem pri možu. Ampak še vedno ne tu ne tam stalno.

--- End quote ---

V Sloveniji bom do 9.11, oziroma ta dan zgoraj zjutraj že odhajam.   Bova se slišala po telefonu.  Teden ki prihaja bom tudi še kaj v Ljubljani, potem med  31. in 3. me verjetno ne bo.  Vmes moram tudi še iti na štajerski konec, toda pozabil nisem nate.
Mami se ni treba nič strinjati za tvojo sobo, če ti tam spiš.  Itak se nič ne bo delalo na njej kot je recimo čiščenje ali delo v njenih prostorih.

Andres

Andres:

--- Quote from: vidka on October 23, 2014, 09:13:31 AM ---
Seznam je malo popravljen in se še dodaja ali spreminja

Jane  22.10 Kranj
Sanjalka   24.10. Ljubljana
Matevž 25.10 zgodaj popoldan  Rateče
Danijela  25.10 pozno popoldan ali zvečer Domžale

Sasa  27.10  Kamnik

Vidka.     28.10. Nova Gorica 

tole je popravljen seznam :)

se bom potrudila da bo tudi moj takrat prost...
Ja Andres, to prides dopoldne / popoldne / zvecer? Da se tudi mi znamo organizirati.

--- End quote ---

Računam na enkrat ob 15 ali 16 popoldan. 

Andres

Tea:
No, mi smo včeraj tudi imeli Bk dan. Najprej v Ratečah pri Matevžu, potem še v Domžalah. Super super super. Zelo srečna, da so urejeni poligoni tudi pri otrokih  :)
Hvala še tukaj Andres  :-*

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version