Pri nas vse ok..
Sem svojemu vse razložila,pojasnila ( kolikor sem tukaj pridobila info) in se strinja s čiščenjem.
Celo včeraj,se preden smo sploh prišli na to debato,me je sam vprašal,če imam občutek,da me on vleče dol,da zaradi njegovih energij ne dobim službe in podobno.
Ko sem razmišljala sem prišla do ugotovitve,da ne on,ne jaz ampak energije ki jih čutim tukaj v začasnem domu.
Je bil takoj za to da začnemo rihtati drugo stanovanje...
Tako kot si ti rekel andres,je zelo dovzeten za te stvari,le težko prizna. Pred mano ja,meni pove, pred drugimi redko ali de kr vzdrži komentarja....
Beta nikoli ne bo javno vprašal če je on kriv da ti ne dobiš službe. V vsej slovenski izbiri moške populacije si imela ti še srečo. Možno pa je, da si celo dobila pol betiča in si ga do sedaj že sama ozdravila. Tudi kot si napisala se ne upira iskanju nove lokacije, kar posledično pomeni enako kot so pokazale meritve. On ni dol padel do te meje, da bi bil priklenjen na beto in nanjo prisegal leta in leta dokler ne zboli. Skratka jaz vaju vidim kot en lep par z vsem potencialom, da vama še pride istočasno, v isti sekundi.
Andres
No tole je pa tudi potrditev tistega, kar sem Vidki povedala tudi sama. Zelo vesela
Kam pa potem lahko umestimo njegovo obnašanje,ki se je pojavljalo... Ko muti, ko so bile scene s tistim prikrivanjem in blondinko, itd...
In tudi,ti si napisal, da jaz zdravim njega, in moja beta je zelo nizko,v minus. Sem prav razmišljala s čim jo dol držim. Tako nizko? Ker drugega nič posebnega ne počnem,... Vidim edino možnost,da je tako....
Ker veliko častmi in slavim Gospoda. Skozi glasbo, skozi pogovore z njim, skozi priprošnjo, tihe molitve...
V bistvu gre za nekaj, kar ne vidi nihče drug,vidim samo jaz. Mogoče je to to...
In ti si pisal da je bivša težko zanosila... No tudi pri meni ne gre tako zlahka,žal. Pa sva oba zdrava,ne bi smelo biti težav,z zdravstvenega vidika gledano. Pa se vseeno ne prime. No upam,da kmalu