NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
Prišel je čas da naredimo vrsto, oziroma da se postavite v vrsto. Kupil sem letalsko vozovnico in tako pridem v Slovenijo 21.11. Zamislil sem si regionalno vrsto tako lahko kar hitro obiščem Jane, ki sva skoraj soseda. Nato verjetno še isti dan pride na vrsto še kakšna iz Gorenjske. Potem bom šel v Ljubljano in bi bil več ali manj dostopen v času ko bom tam. Najbolje da se naredi ena razpredelnica po dnevih in bom kar sem začel pisat. Jane 22.10.Andres
Quote from: Andres on October 01, 2014, 04:16:57 PMZanimivo kako spite ali ne spite, oziroma kako se vam sanja te dni. Jaz spim itak dobro odkar zase pomnim, sem pa tudi sam sanjal. Malo so bile te sanje zaradi vpliva filma, ki sem ga gledal, malo pa kaj drugega. Sanjal sem namreč da letim. Ne z letalom vendar z nekimi osebnimi letečimi peruti ali krili. Andres Jaz tudi sanjala, da letim, v nekem balonu ali nečem podobnem. Sem bila zelo visoko nad tlemi in nisem vedela kako bom pristala na tleh. Želela sem si,da bi se lahko česa oprijela in lepo počasi pristala na tleh. Mimo prileti neka žival s perutmi, lahko bi bila tudi riba, bila je nenavadne oblike in nenavadne barve. Objela sem jo močno, vendar sem ostala notri v balonu, bila sem vesela, da je ta nenavadna žival (bila je zelo živih, pisanih barv, bolj v vijoličnih odtenkih) priletela mimo, saj sem vedela,da bom z njo varno pristala. No, ampak varno bi pristala s tem balonom tudi brez nje,sem na koncu ugotovila. Vmes, ko sem tako letela in bila visoko v zraku, sem videla kako iz nekega visokega objekta (stolpnica) pade deklica in se ubije na tleh, saj se ni imela česa oprijeti...Me je prav zmrazilo, ko sem pomislila na ubogo mamo, kako bo to prenesla... ???psne vem ali sem te sanje sanjale pred tistimi prej opisanimi ali vmes ali na koncu. Verjetno sploh ni pomembno, jih pa prej nisem zapisala zato, ker se mi je zdelo, da NE pašejo v rubriko biokibernetika....Danes imela res pestro noč
Zanimivo kako spite ali ne spite, oziroma kako se vam sanja te dni. Jaz spim itak dobro odkar zase pomnim, sem pa tudi sam sanjal. Malo so bile te sanje zaradi vpliva filma, ki sem ga gledal, malo pa kaj drugega. Sanjal sem namreč da letim. Ne z letalom vendar z nekimi osebnimi letečimi peruti ali krili. Andres
Andres, sedaj moraš pa povedat, ali prideš konec oktobra ali konec novembra.
Napisal si, da prideš 21.11., zato nobenemu ni bilo nič jasno.
Quote from: sasa on October 02, 2014, 04:44:09 PMNapisal si, da prideš 21.11., zato nobenemu ni bilo nič jasno. A res? Bom popravil. Se opravičujem. Andres
Andres, kako imaš potem v načrtu, da prideš v Ljubljano? Koliko časa boš na Gorenjskem?