Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
Angelsko sporočila dneva, 7. del
Rena:
Vesolje res najde pota, da se najavijo naši otročki tudi neplanirano... Ma to znajo bit tudi anekdote :P ;D
Jane:
--- Quote from: Maja on June 13, 2012, 07:56:29 AM ---Preprečujem, da bi se zgodilo. ;D
Pa moja plodnost je tudi omejena ... ::) Vse se strinja s tem, da bo še počakalo. :laugh:
--- End quote ---
Jaz sem tudi preprečevala, celo s tabletko, ki jo vzameš do 72 ur po seksu. ;D Pa se ne da ;D
Škratinja Nagaya:
Se strinjam. Moja hčerka tudi ni bila planirana. Sem bila prepričana, da se meni to NE MORE zgodit. In sem rekla, da pred svojim 38. letom otrok ne bom imela.
Poleg vsega so zdravniki tudi nekaj govorili o omejeni plodnosti, češ... bodo zelo verjetno težave z zanositvijo.
Pa se je zgodilo brez težav. Zanosila z uradno neplodnim jajčnikom.
Pa sem tudi zelo vesela hčere. ;) Čudovito darilo vesolja. :-*
Maja, hvala za sporočilo! :-*
Maja:
Jane, pa tebi v karti kaj kaže na to? Si videla kaj prej?
Jane:
--- Quote from: Maja on June 13, 2012, 08:28:06 AM ---Jane, pa tebi v karti kaj kaže na to? Si videla kaj prej?
--- End quote ---
Jah glede na solarca letošnjega sem rekla ali bo eden umrl ali pa bomo enega rodili ??? No Tea je omenila še skrita ljubezenska razmerja ( sem rekla, da je to še najboljša opcija haha), ampak mi ni namenjeno ;D
Sicer imam pa danes pregled, pa bomo videli :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version