9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Bognedaj, da bi se zgodilo v skritem ljubezenskem razmerju ...
Quote from: Maja on June 13, 2012, 08:28:06 AMJane, pa tebi v karti kaj kaže na to? Si videla kaj prej?Jah glede na solarca letošnjega sem rekla ali bo eden umrl ali pa bomo enega rodili ??? No Tea je omenila še skrita ljubezenska razmerja ( sem rekla, da je to še najboljša opcija haha), ampak mi ni namenjeno Sicer imam pa danes pregled, pa bomo videli
Jane, pa tebi v karti kaj kaže na to? Si videla kaj prej?
No če gledamo, da se ciklusi ponavljajo, bom potem čez 28 let babica al kaj Mater bom že stara takrat. Glih za penzijo ja
MOČ: Pride tak dan, ko potrebujemo ogromno moči, da se prebijemo skozi. Nikoli nam ni naloženo več, kot zmoremo prenesti, ampak se nam včasih zdi, da naša moč usiha. Ste močnejši, kot mislite in v to bodite prepričani.
Hvala To, da smo močnejši kot mislimo, ponavadi ugotovimo šele, ko najhujše že mine ... pa bi bilo včasih dobro vedet to že prej
NOVI ZNANCI: V svoje življenje sprejmite nove ljudi. Nikoli ne veste, kam vas ta razmerja pripeljejo.[/quoteTočno!Hvala, Maja!
NOVI ZNANCI: V svoje življenje sprejmite nove ljudi. Nikoli ne veste, kam vas ta razmerja pripeljejo.