PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Eh jaz sem bila pa danes na tako luštni masaži
Uživačke Karta za danes:TVEGANJETa karta nakazuje na vznemirjenje na tvoji poti. Ne moreš vedeti kakšen bo rezulat tvojega delovanja, dokler ne boš poklican/a da sploh kaj narediš. Sedaj je potrebno da si "slep/a v gozdu", tvegajoč vso znanje kar si ga do sedaj pridobil/a, v zameno za možnost nečesa veliko boljšega.Vsekakor je sedaj potrebna velika mera vere in zaupanje v svojo intuicijo.Moli za vodstvo ali za znak, ki ti bo nakazal, ali je vredno tvegati. Vprašanja, ki so ti lahko v pomoč:"Ali je trenutni položaj vreden tveganja, ali mi notranje vedenje govori da počakam na naslednjo priložnost?""Ali sem pripravljen/a izkusiti lekcijo poraza v zameno za še neznani, novi potencial?"Počakaj na odgovore...sledi svoji intuiciji
Kljub ponedeljku...karta "za počitek" POČIVAJOČE DREVO:Miruj. Čas je za meditacijo, mirovanje...v nasprotnem lahko storiš napake, ki jih boš kasneje obžaloval/a.Ne skrbi, vse kar imaš za postoriti te bo počakalo do takrat, ko boš resnično pripravljen/a na nove korake.Uživaj v življenju takšnem kot je. Si človeško BITje, za katerega je sedaj najpomebneje znati BITI.
POVZPNI SE NA VAL OBILJAPrav sedaj je lahko in enostvano uspetiLahko si gotova, da prav sedaj vstopaš v obdobje, kjer lahko plavaš na valu obilja.Plima se je obrnila in sedaj lahko preizkusiš svoje "surferske" sposobnosti.Vse kar znaš - vsi tvoji talenti skupaj s tvojimi željami in sanjami - vse to te bo poneslo naravnost naprej.Ljudje, okoliščine...vse deluje v tvoj prid in tvori val obilja, ki deluje s spektakularno močjo.Zavedaj se da si resnično na pravi poti.