Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
Angelsko sporočila dneva, 7. del
Maja:
Ja, natanko tako je.
Zato sem pa rekla, da bo ... ;)
sasa:
--- Quote from: Opal on October 30, 2012, 10:32:01 AM ---KARTA ZDRAVLJENJA ZA DANAŠNJI DAN
Pred vami se bodo odprle čisto nove priložnosti, ki vodijo proti vašim srčnim željam ali življenjskemu poslanstvu. Opazujte. Vesolje vam bo pripeljalo prave ljudi in okoliščine nato pa se ne bojte stopiti naprej. Vesolje vas vodi.
--- End quote ---
Krasno sporočilo!
Zadnje čase se tudi jaz počutim zelo škorpijonsko ;D
Maja:
--- Quote from: sasa on October 30, 2012, 09:11:22 PM ---
--- Quote from: Opal on October 30, 2012, 10:32:01 AM ---KARTA ZDRAVLJENJA ZA DANAŠNJI DAN
Pred vami se bodo odprle čisto nove priložnosti, ki vodijo proti vašim srčnim željam ali življenjskemu poslanstvu. Opazujte. Vesolje vam bo pripeljalo prave ljudi in okoliščine nato pa se ne bojte stopiti naprej. Vesolje vas vodi.
--- End quote ---
Krasno sporočilo!
--- End quote ---
Iiiiiiiiin, kako je to?
Daia*:
Mene tudi zanima :laugh:
sasa:
--- Quote from: Maja on October 30, 2012, 09:46:18 PM ---
--- Quote from: sasa on October 30, 2012, 09:11:22 PM ---
--- End quote ---
Krasno sporočilo!
--- End quote ---
Iiiiiiiiin, kako je to?
--- End quote ---
Transformativno :P
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version