Namenjeno članom, torej vam in nam. > Prostor za razvedrilo

Uslužbenci hotela Spletni simbol XVI del

<< < (42/77) > >>

Maja:

--- Quote from: Jane on August 17, 2012, 07:34:16 AM --- ;D  Ko se spravim na paradajz je ziher že tega za eno kilo  ;D

--- End quote ---

In paradajza je zdaj ogromno!  :o Meni so všeč tisti, ki niso povsem zrelo. Bolj svetli. Nekje med oranžnim in rdečim, če natančneje definiram. :D

Paradižnik je baje sadje ... Sem včeraj razmišljala, da je to sadje, ki ga najbolje prebavljam.

Haha, imam sodelavca, ki je začel nekaj čudno teoretizirat o prehrani. Najprej je postal vegetarijanec, potem vegan - da bi rad pretekel mataron na taki prehrani (je maratonec že dolgo). Zdaj si je pa tip domislil, da tudi zelenjava ni primerja hrana, ampak samo sadje, ker edino to lahko samo v naravi utrgaš in poješ, zelenjavo je pa že treba pripravljat, da je užitna. Kao tudi kisanje solate, da že ni (OK, že tu je teorija zgrešena, ker veliko ljudi tudi zelenjavo je brez vsega...). Ja, bo pretekel maraton najbrž že s pomočjo plina, ki ga bo proizvedel ob prebavljanju vsega tistega sadja.  :laugh:
Ob tem se spomnim ene oddaje, kjer se je kuhalo in je bil gost naš ultramaratonec Dušan Mravlje. So mu kuhali neke alge pa koreninice pa lišaje pa ne vem, kaj vse še, on je pa sanjal o mesu zraven.  :laugh: Ma, kakšne predstave. Saj ni nek zaseden, zaprt pisarničar.  :laugh:

Škratinja Nagaya:

--- Quote from: Maja on August 17, 2012, 07:15:32 AM ---
--- Quote from: Jane on August 17, 2012, 07:13:10 AM ---Jutro vsem....danes ne vem kaj bo, ker je ta teden mož doma in njegovo kuhanje mi že rahlo slabosti vzbuja, ker pic in testenin sem res že rahlo sita  ;D
Bom pa čez vikend en dan delala musako, en dan pa sladko zelje, pa kakšne zelenjavne polpetke.

--- End quote ---

Hehe, moški ... :D Važno, da se nekaj v usta da, potem pa ni važno.  :laugh:

--- End quote ---

Očitno sem ena redkih "srečnic", ki me mož ne spusti k šporhetu.  ;D
Pa mu nimam česa očitat, je pač kuharski car.
No danes sem sama v hiši staršev in si bom privoščila malo hitrega kuhanja.  ;)

sasa:
Meni se prehrana spreminja z danes na jutri oziroma moja želja po hrani. Vidim sama pri sebi, da čim začnem malo bolj konkretno delati na sebi, imam popolnma drugačne želje glede futra  :o

Jernej:

--- Quote from: Jane on August 17, 2012, 07:13:10 AM ---Jutro vsem....danes ne vem kaj bo, ker je ta teden mož doma in njegovo kuhanje mi že rahlo slabosti vzbuja, ker pic in testenin sem res že rahlo sita  ;D
Bom pa čez vikend en dan delala musako, en dan pa sladko zelje, pa kakšne zelenjavne polpetke.

--- End quote ---

--- End quote ---

Čisto vseeno, kaj se da v usta, pa tudi ni, no.  8)

sasa:

--- Quote from: Jernej on August 17, 2012, 12:12:06 PM ---

--- End quote ---

--- End quote ---

Čisto vseeno, kaj se da v usta, pa tudi ni, no.  8)

--- End quote ---

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version