Namenjeno članom, torej vam in nam. > Prostor za razvedrilo
Uslužbenci hotela Spletni simbol XVI del
Škratinja Nagaya:
Dobro jutro!
Kava! ;)
Blokirala bančne kartice. Pazite pri rezervacijah hotelov online!!
Saša, pozdravi se! :-*
Lep dan vsem! :-*
Jane:
Kaj pa je bilo s karticami? :o
Škratinja Nagaya:
Ko sem bukirala hotel, sem dobila mail s konfirmacijo rezervacije in info, da lahko prekličem do 22.8.
Ko sem hotela to naredit, pa ni šlo. Sem se drla na uslužbenko angleške agencije, ki je rekla, da nič ne morejo, čeprav sem jim posredovala mail, kjer je točno napisan datum preklica. Je rekla, da oni prej kot v dveh dneh na mail ne odgovorijo, ker imajo pač tako politiko, niti ne ve, kdaj bo mail sploh prebran, ker se ne ve, h komu bo prispel. To pa pomeni, da mi bodo odgovorili 22.8., ko je deadline za preklic, takrat bo šel pa denar že dol, kar mi je potrdila. Da nič ne morejo, pravi. >:D
Blokirala sem kartico, tudi po nasvetu banke.
Če se izkaže, da sem spregledala kakšen hinavsko droben tisk, bom pač naknadno nekako popravila napako, kaj pa čem. Čeprav imam občutek, da sem do zadnjega atoma preštudirala pogoje.
Jane:
ojoj v keri državi si to rezervirala?
Škratinja Nagaya:
Gre za znano angleško agencijo venere.com
Bukirala sem pa hotel v Nemčiji. :-\
Ma že celo življenje bukiram stvari online. In (vsaj mislim) da preverim vse pogoje. Ampak kaj ko so prefrigani in znajo tako spretno prikrit informacije, da se mimogrede zaštrikaš.
Zadnjič mi je nek računalničar govoril o facebooku. Vsi na veliko objavljamo vse možno gor, od svojih idej do svojih projektov do fotk in kaj jaz vem kaj še vsega.
Baje pri vpisu sprejmemo pogoje, vendar je nekje v drobnem tisku navedeno, da s tem, ko daš karkoli na fb, je njihova last. Predaš lastništvo, ne glede na to, kaj objaviš. In lahko s tem delajo, kar hočejo. Redkim se ljubi vse od a do ž brat in to oni vedo.
Nisem brala, tako da pišem, kar sem slišala.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version