Namenjeno članom, torej vam in nam. > Prostor za razvedrilo

Uslužbenci hotela Spletni simbol XVI del

<< < (46/77) > >>

sanjalka:
Pika, mogoče moraš pa iti v ta hotel v Nemčijo ;) Mogoče niti ne smeš stornirati.
Že naslov agencije venere.com je zanimiv....

Jernej:

--- Quote from: Pika on August 20, 2012, 12:40:58 PM ---Zadnjič mi je nek računalničar govoril o facebooku. Vsi na veliko objavljamo vse možno gor, od svojih idej do svojih projektov do fotk in kaj jaz vem kaj še vsega.
Baje pri vpisu sprejmemo pogoje, vendar je nekje v drobnem tisku navedeno, da s tem, ko daš karkoli na fb, je njihova last. Predaš lastništvo, ne glede na to, kaj objaviš. In lahko s tem delajo, kar hočejo. Redkim se ljubi vse od a do ž brat in to oni vedo.
Nisem brala, tako da pišem, kar sem slišala.

--- End quote ---

Prav ti je povedal. Tule imate citat iz facaknjižnih pravil :

"For content that is covered by intellectual property rights, like photos and videos (IP content), you specifically give us the following permission, subject to your privacy and application settings: you grant us a non-exclusive, transferable, sub-licensable, royalty-free, worldwide license to use any IP content that you post on or in connection with Facebook (IP License). This IP License ends when you delete your IP content or your account unless your content has been shared with others, and they have not deleted it."

Vir: http://www.facebook.com/legal/terms

Škratinja Nagaya:

--- Quote from: sanjalka on August 20, 2012, 01:32:39 PM ---Pika, mogoče moraš pa iti v ta hotel v Nemčijo ;) Mogoče niti ne smeš stornirati.
Že naslov agencije venere.com je zanimiv....

--- End quote ---

To mi je tudi mama rekla.  :laugh:

Škratinja Nagaya:

--- Quote from: Jernej on August 20, 2012, 01:35:27 PM ---
--- Quote from: Pika on August 20, 2012, 12:40:58 PM ---Zadnjič mi je nek računalničar govoril o facebooku. Vsi na veliko objavljamo vse možno gor, od svojih idej do svojih projektov do fotk in kaj jaz vem kaj še vsega.
Baje pri vpisu sprejmemo pogoje, vendar je nekje v drobnem tisku navedeno, da s tem, ko daš karkoli na fb, je njihova last. Predaš lastništvo, ne glede na to, kaj objaviš. In lahko s tem delajo, kar hočejo. Redkim se ljubi vse od a do ž brat in to oni vedo.
Nisem brala, tako da pišem, kar sem slišala.

--- End quote ---

Prav ti je povedal. Tule imate citat iz facaknjižnih pravil :

"For content that is covered by intellectual property rights, like photos and videos (IP content), you specifically give us the following permission, subject to your privacy and application settings: you grant us a non-exclusive, transferable, sub-licensable, royalty-free, worldwide license to use any IP content that you post on or in connection with Facebook (IP License). This IP License ends when you delete your IP content or your account unless your content has been shared with others, and they have not deleted it."

Vir: http://www.facebook.com/legal/terms

--- End quote ---

Hvala Jernej. No evo.  ::)
Meni je bilo sicer rečeno, da vsebine ne moreš zbrisat oz. ne glede na to, ali izbrišeš ali ne, zadeva ostane njihova last. Shranjena. Samo v javnosti je ni več.

Škratinja Nagaya:
Ma kaj imam za en planet v igri?? Ukraden mi je bil denar. Včeraj.
Ampak to nima veze s hotelom. To je že druga štorija.  :-\

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version