Namenjeno članom, torej vam in nam. > Prostor za razvedrilo
Uslužbenci hotela Spletni simbol XVI del
Jernej:
--- Quote from: Pika on August 20, 2012, 01:39:14 PM ---Ma kaj imam za en planet v igri?? Ukraden mi je bil denar. Včeraj.
Ampak to nima veze s hotelom. To je že druga štorija. :-\
--- End quote ---
Po "argumentiranju za nazaj", kjer so vsi vedeževalci (in še jaz povrhu) blazno uspešni, bi lahko rekel, da ti je za te dni univerzum pripisal izgubo financ. Ker ti jih ni mogel vzet iz kreditne kartice, je našel drug način. ;D
Škratinja Nagaya:
--- Quote from: Jernej on August 20, 2012, 01:44:51 PM ---
--- Quote from: Pika on August 20, 2012, 01:39:14 PM ---Ma kaj imam za en planet v igri?? Ukraden mi je bil denar. Včeraj.
Ampak to nima veze s hotelom. To je že druga štorija. :-\
--- End quote ---
Po "argumentiranju za nazaj", kjer so vsi vedeževalci (in še jaz povrhu) blazno uspešni, bi lahko rekel, da ti je za te dni univerzum pripisal izgubo financ. Ker ti jih ni mogel vzet iz kreditne kartice, je našel drug način. ;D
--- End quote ---
Jernej, vedeževanje za nazaj delno uspešno, kajti baraba mi je denar vzel z bančno kartico na bankomatu. :laugh:
Ne me sprašvat, kdo in kako, ker me je dobesedno sram povedat. ??? Itak je pa najbrž očitno iz stavka.
Torej, univerzum žonglira z mojimi bančnimi karticami, sem jasnovidna po bitki. ;) Tri so ravno dovolj za to disciplino.
No, predstave imam dovolj, vstopnico sem (pre)drago plačala.
Pa ne mi zdej napovedat, da bo čas predstave upravičil ceno vstopnice!! :laugh: :laugh:
Tea:
Menda ti Saturn zapušča zdaj 2 hišo in opleta z kopiti
Škratinja Nagaya:
--- Quote from: Tea on August 20, 2012, 03:07:47 PM ---Menda ti Saturn zapušča zdaj 2 hišo in opleta z kopiti
--- End quote ---
:laugh: :laugh:
Če ima predolg rep, mu ga z veseljem odstrižem, spletem v umetelno kito in mastno prodam za lasni vložek. ;)
Upam, da se bo za dlje časa prehladil zdaj, ko moli ravno nos v 3. hišo, bom nametala led na prag in naredila prepih, zraven mu pa drago prodajala tantum verde za grlo, da poberem za nazaj.
No, z vsem spoštovanjem do Saturna v resnici. ::) Upam, da razume tud kak štos.
Tea:
--- Quote from: Pika on August 20, 2012, 04:13:04 PM ---
--- Quote from: Tea on August 20, 2012, 03:07:47 PM ---Menda ti Saturn zapušča zdaj 2 hišo in opleta z kopiti
--- End quote ---
:laugh: :laugh:
Če ima predolg rep, mu ga z veseljem odstrižem, spletem v umetelno kito in mastno prodam za lasni vložek. ;)
Upam, da se bo za dlje časa prehladil zdaj, ko moli ravno nos v 3. hišo, bom nametala led na prag in naredila prepih, zraven mu pa drago prodajala tantum verde za grlo, da poberem za nazaj.
No, z vsem spoštovanjem do Saturna v resnici. ::) Upam, da razume tud kak štos.
--- End quote ---
Saj bo kmalu mimo. Še petšestin na dispozitorja tvoje 8 /sonca pa R merkurja/ in sredi septembra boš rešena.
Imam pa občutek, da je že tale aspekt aktualen. Si kaj pogledala prejšnjič, ko je bil - tudi 2° prej?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version