Author Topic: Uslužbenci hotela Spletni simbol XVI del  (Read 80897 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: Uslužbenci hotela Spletni simbol XVI del
« Reply #225 on: August 20, 2012, 01:32:39 PM »
Pika, mogoče moraš pa iti v ta hotel v Nemčijo ;) Mogoče niti ne smeš stornirati.
Že naslov agencije venere.com je zanimiv....
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #226 on: August 20, 2012, 01:35:27 PM »
Zadnjič mi je nek računalničar govoril o facebooku. Vsi na veliko objavljamo vse možno gor, od svojih idej do svojih projektov do fotk in kaj jaz vem kaj še vsega.
Baje pri vpisu sprejmemo pogoje, vendar je nekje v drobnem tisku navedeno, da s tem, ko daš karkoli na fb, je njihova last. Predaš lastništvo, ne glede na to, kaj objaviš. In lahko s tem delajo, kar hočejo. Redkim se ljubi vse od a do ž brat in to oni vedo.
Nisem brala, tako da pišem, kar sem slišala.

Prav ti je povedal. Tule imate citat iz facaknjižnih pravil :

"For content that is covered by intellectual property rights, like photos and videos (IP content), you specifically give us the following permission, subject to your privacy and application settings: you grant us a non-exclusive, transferable, sub-licensable, royalty-free, worldwide license to use any IP content that you post on or in connection with Facebook (IP License). This IP License ends when you delete your IP content or your account unless your content has been shared with others, and they have not deleted it."

Vir: http://www.facebook.com/legal/terms

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #227 on: August 20, 2012, 01:35:52 PM »
Pika, mogoče moraš pa iti v ta hotel v Nemčijo ;) Mogoče niti ne smeš stornirati.
Že naslov agencije venere.com je zanimiv....

To mi je tudi mama rekla.  :laugh:

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #228 on: August 20, 2012, 01:37:57 PM »
Zadnjič mi je nek računalničar govoril o facebooku. Vsi na veliko objavljamo vse možno gor, od svojih idej do svojih projektov do fotk in kaj jaz vem kaj še vsega.
Baje pri vpisu sprejmemo pogoje, vendar je nekje v drobnem tisku navedeno, da s tem, ko daš karkoli na fb, je njihova last. Predaš lastništvo, ne glede na to, kaj objaviš. In lahko s tem delajo, kar hočejo. Redkim se ljubi vse od a do ž brat in to oni vedo.
Nisem brala, tako da pišem, kar sem slišala.

Prav ti je povedal. Tule imate citat iz facaknjižnih pravil :

"For content that is covered by intellectual property rights, like photos and videos (IP content), you specifically give us the following permission, subject to your privacy and application settings: you grant us a non-exclusive, transferable, sub-licensable, royalty-free, worldwide license to use any IP content that you post on or in connection with Facebook (IP License). This IP License ends when you delete your IP content or your account unless your content has been shared with others, and they have not deleted it."

Vir: http://www.facebook.com/legal/terms

Hvala Jernej. No evo.  ::)
Meni je bilo sicer rečeno, da vsebine ne moreš zbrisat oz. ne glede na to, ali izbrišeš ali ne, zadeva ostane njihova last. Shranjena. Samo v javnosti je ni več.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #229 on: August 20, 2012, 01:39:14 PM »
Ma kaj imam za en planet v igri?? Ukraden mi je bil denar. Včeraj.
Ampak to nima veze s hotelom. To je že druga štorija.  :-\

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #230 on: August 20, 2012, 01:44:51 PM »
Po "argumentiranju za nazaj", kjer so vsi vedeževalci (in še jaz povrhu) blazno uspešni, bi lahko rekel, da ti je za te dni univerzum pripisal izgubo financ. Ker ti jih ni mogel vzet iz kreditne kartice, je našel drug način.  ;D

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #231 on: August 20, 2012, 02:06:06 PM »
Po "argumentiranju za nazaj", kjer so vsi vedeževalci (in še jaz povrhu) blazno uspešni, bi lahko rekel, da ti je za te dni univerzum pripisal izgubo financ. Ker ti jih ni mogel vzet iz kreditne kartice, je našel drug način.  ;D

Jernej, vedeževanje za nazaj delno uspešno, kajti baraba mi je denar vzel z bančno kartico na bankomatu.  :laugh:
Ne me sprašvat, kdo in kako, ker me je dobesedno sram povedat.  ??? Itak je pa najbrž očitno iz stavka.
Torej, univerzum žonglira z mojimi bančnimi karticami, sem jasnovidna po bitki.  ;) Tri so ravno dovolj za to disciplino.
No, predstave imam dovolj, vstopnico sem (pre)drago plačala.
Pa ne mi zdej napovedat, da bo čas predstave upravičil ceno vstopnice!!  :laugh: :laugh:

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #232 on: August 20, 2012, 03:07:47 PM »
Menda ti Saturn zapušča zdaj 2 hišo in opleta z kopiti
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #233 on: August 20, 2012, 04:13:04 PM »

:laugh: :laugh:
Če ima predolg rep, mu ga z veseljem odstrižem, spletem v umetelno kito in mastno prodam za lasni vložek.  ;)

Upam, da se bo za dlje časa prehladil zdaj, ko moli ravno nos v 3. hišo, bom nametala led na prag in naredila prepih, zraven mu pa drago prodajala tantum verde za grlo, da poberem za nazaj.

No, z vsem spoštovanjem do Saturna v resnici.  ::) Upam, da razume tud kak štos.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #234 on: August 20, 2012, 04:18:23 PM »

:laugh: :laugh:
Če ima predolg rep, mu ga z veseljem odstrižem, spletem v umetelno kito in mastno prodam za lasni vložek.  ;)

Upam, da se bo za dlje časa prehladil zdaj, ko moli ravno nos v 3. hišo, bom nametala led na prag in naredila prepih, zraven mu pa drago prodajala tantum verde za grlo, da poberem za nazaj.

No, z vsem spoštovanjem do Saturna v resnici.  ::) Upam, da razume tud kak štos.

Saj bo kmalu mimo. Še petšestin na dispozitorja tvoje 8 /sonca pa R merkurja/ in sredi septembra boš rešena.
Imam pa občutek, da je že tale aspekt aktualen. Si kaj pogledala prejšnjič, ko je bil - tudi 2° prej?
www.Astro-Star.net

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #235 on: August 20, 2012, 04:32:24 PM »
Joj nisem, se ne spomnim, kaj bi lahko bilo takrat. Itak je toliko vsega eno čez drugo, da sproti ne morem gledat, čemu lahko kaj sploh pripišem.
Zgodil se je tudi možev bankrot, ampak ne vem, na katerih stopinjah.

Mi Jupi v deseti lahko kaj pomaga??

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #236 on: August 20, 2012, 04:46:30 PM »
Joj nisem, se ne spomnim, kaj bi lahko bilo takrat. Itak je toliko vsega eno čez drugo, da sproti ne morem gledat, čemu lahko kaj sploh pripišem.

ja itak.  :)
www.Astro-Star.net

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #237 on: August 20, 2012, 05:04:36 PM »

ja itak.  :)

No super! Upam, da mi bo na sejmu srečno prepeval.  :)

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #238 on: August 20, 2012, 06:48:47 PM »
Ena nevmesna nosecniska, preberem Jupi in se spomnim na un famozni sok, ki smo ga vcasih pili in zdaj imam celo stalo, Ker bi ravno TO pila : D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #239 on: August 20, 2012, 07:46:24 PM »
Joj kje sem ga zadnjič videla ... Leclerc menda. Drugače pa bi ga moral tudi kak večji sosed imet ;)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna