Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Intuitivna sporočila

<< < (13/119) > >>

hannah:

--- Quote from: nensi on August 06, 2012, 06:45:10 PM ---
--- Quote from: hannah on August 06, 2012, 12:19:35 AM ---Všečna tema  :)
Se priporočam tudi jaz za eno intuitivno sporočilce.

--- End quote ---

Ko in če boš pozabila na vse kar je bilo, zato ne boš nič manj ti, nič manj cela in nič te ne bo manjkalo.
Ko spustimo kar smo prerasli in gremo dalje, nas zato nič ne manjka, nas ne zmanjka, lažji smo in naredimo prostor, da pridejo nove stvari, ker drugače je včasih taka gužva, da nimajo prostora in zdrsijo mimo nas, potem se pa čudimo, zakaj jih ne moremo ujeti in živeti.
Bodi vesela in lažje boš živela.  8) :-*

--- End quote ---

Oh, to mi pa res ne da miru. Ravno te dni je spet priplavalo na površje... Bo treba dokončno spustit.
Hvala!  :-*

nensi:

--- Quote from: sanjalka on August 07, 2012, 10:00:15 PM ---Nensi, sem uzivala na morju in sele sedaj prebrala to temo.Vau, krasna sporocila. Prosim te se jaz za en tvoj intuitivni preblisk oz. intuitivno sporocilo zame. Hvala :-*

--- End quote ---

A boš malo počakala prosim, danes preutrujena, ne gre, upam da mi uspe še pred petkom ko grem na dopust  8)
Mogoče se pa kdo drug opogumi in ti kaj prišepne, saj je tukaj na forumu v izobilju intuitivnih deklet in fantov  :)

sanjalka:

--- Quote from: nensi on August 08, 2012, 07:06:06 PM ---
--- Quote from: sanjalka on August 07, 2012, 10:00:15 PM ---Nensi, sem uzivala na morju in sele sedaj prebrala to temo.Vau, krasna sporocila. Prosim te se jaz za en tvoj intuitivni preblisk oz. intuitivno sporocilo zame. Hvala :-*

--- End quote ---

A boš malo počakala prosim, danes preutrujena, ne gre, upam da mi uspe še pred petkom ko grem na dopust  8)
Mogoče se pa kdo drug opogumi in ti kaj prišepne, saj je tukaj na forumu v izobilju intuitivnih deklet in fantov  :)

--- End quote ---

Nensi, je ze prav tako, poglej tvojo uro posta. Ocitno se ucim potrpezljivosti :) Bi rada vse takoj pa ne gre vedno. Vseeno hvala za tvoj trud, da si mi kljub utrujenosti, napisala tole zame pomembno sporocilo. Ce te pa se kaj prebliskne pa bom z veseljem prebrala tvoje sporocilo. Pa spocij se in napolni si baterije, vzemi si cas le zase, dovoli si brez kancka slabe vesti biti tudi kdaj malo "egoisticna" in pomembna le sebi.Uzivaj :-*

nensi:

--- Quote from: sanjalka on August 08, 2012, 07:36:39 PM ---

--- End quote ---

--- End quote ---

Nensi, je ze prav tako, poglej tvojo uro posta. Ocitno se ucim potrpezljivosti :) Bi rada vse takoj pa ne gre vedno. Vseeno hvala za tvoj trud, da si mi kljub utrujenosti, napisala tole zame pomembno sporocilo. Ce te pa se kaj prebliskne pa bom z veseljem prebrala tvoje sporocilo. Pa spocij se in napolni si baterije, vzemi si cas le zase, dovoli si brez kancka slabe vesti biti tudi kdaj malo "egoisticna" in pomembna le sebi.Uzivaj :-*

--- End quote ---

živijo srčica
hvala ti za tvoje sporočilo meni v temle odgovoru, je čisto na mestu, se tega ravno učim, pa sem še v mali šoli, hahaha

sporočilo zate si pa tako prepoznala že sama, zato samo še tole:
izredno si intuitivna in senzibilna, ne boj se tega, kljub temu da je včasih težko, ko kar slutimo kaj se bo zgodilo, pa se res in se potem obremenjujemo, če smo mi to povzročili, s tem ko smo mislili na to, vedi da je odgovor NE in še enkrat NE, ker to niso tvoje misli kreacije ampak takrat si odprta in samo prečitaš kar se v bistvu že dogaja in prihaja, neodvisno od tebe, zato ni prav novene potrebe da te darove zapiraš in zaklepaš v sebe
uporabi jih za svoje dobro in dobro tistih, ki te potrebujejo

bodi skrajno lepo in pazi nase, veliko počivaj, kadar čutiš da to rabiš  :-*

sanjalka:

--- Quote from: nensi on August 09, 2012, 11:27:39 AM ---
--- Quote from: sanjalka on August 08, 2012, 07:36:39 PM ---

--- End quote ---

--- End quote ---

--- End quote ---

živijo srčica
hvala ti za tvoje sporočilo meni v temle odgovoru, je čisto na mestu, se tega ravno učim, pa sem še v mali šoli, hahaha

sporočilo zate si pa tako prepoznala že sama, zato samo še tole:
izredno si intuitivna in senzibilna, ne boj se tega, kljub temu da je včasih težko, ko kar slutimo kaj se bo zgodilo, pa se res in se potem obremenjujemo, če smo mi to povzročili, s tem ko smo mislili na to, vedi da je odgovor NE in še enkrat NE, ker to niso tvoje misli kreacije ampak takrat si odprta in samo prečitaš kar se v bistvu že dogaja in prihaja, neodvisno od tebe, zato ni prav novene potrebe da te darove zapiraš in zaklepaš v sebe
uporabi jih za svoje dobro in dobro tistih, ki te potrebujejo

bodi skrajno lepo in pazi nase, veliko počivaj, kadar čutiš da to rabiš  :-*

--- End quote ---

Mi je šla kurja polt, ko sem tole prebrala. Še kako res je. Že dolgo se borim z občutki krivde za vse kar se dogaja okrog mene. Vendar verjamem, da bom enkrat zmogla spustiti tudi to in se sprejeti v celoti.
Hvala Nensi, zlata si :-*

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version