Author Topic: Indikator značaja po Myers Briggs  (Read 19369 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jernej

• Mojster
Re: Indikator značaja po Myers Briggs
« Reply #45 on: August 24, 2011, 10:53:42 AM »
Maja, zakaj bi me meter zaposlil?
Saša, ne vem iz katerih časov sem. Vem samo, da bi bili milijoni premalo, če bi verjel vsakemu, ki ima 5 minut časa in bi mi hotel prodat (?! Materialno za nematerialno? Po razmisleku v zadnjih tednih sta to v mojem svetu dva disjunktivna razreda. ) duhovnost. Potem bi "izvajal vaje" in čakal, da se kaj zgodi...
Zagotovo se boste zdaj na prepričanja obesili, ampak dva bom vseeno izpostavil. Ne. Tri.
  • "There's a sucker born every minute"
  • Za nos lahko vodiš nekatere ljudi ves čas in vse ljudi nekaj časa. Ne moreš pa vodit vseh ljudi za nos ves čas.
  • "Fool me once, shame on you. Fool me twice, shame on me," kar je malo drugače od našega osla, ki gre dvakrat na led :) pomeni pa isto.
Ko mi začne nekdo z duhovnostjo razlagat pojave, ki smo jih v 8. razredu osnovne šole obravnavali pri fiziki... Mi je zelo žal, tak izgubi vso nadaljno kredibilnost. Še malo, pa bomo spet nazaj v prazgodovini, ko so za grmenje bili odgovorni jezni duhovi.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #46 on: August 24, 2011, 11:17:26 AM »
Meter vsakega moškega zaposli im nu da mislit, hehehe ... Očitno ti ne potegne. :P

Ne da ti kdo kaj proda ne vaje ... Gre za notranji mir, življenje. Ti ves čas živiš samo v strahu, da te bo kdo nategnil. Hm, zakaj? Se imaš za človeka, ki se ga lahko hitro "scat pelje"?

O duhovnosti se pa lahko malo razpišeš v tej temi: http://www.nenavadno.com/forum/index.php/topic,3030.msg136709.html#new

9ZK 656

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #47 on: August 24, 2011, 11:49:35 AM »
Meter vsakega moškega zaposli im nu da mislit, hehehe ... Očitno ti ne potegne. :P
Potegne, potegne. Z metrom se zaposlijo oni, ki imajo kak privaten kompleks, ki ga potem kompenzirajo z velikimi avtomobili in podobnimi rečmi.

Ne v strahu. Pomirjen z dejstvom, da bo večina poskusila, če bo videla priložnost.

O duhovnosti se bom zvečer razpisal :P

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #48 on: August 24, 2011, 11:56:45 AM »
Vesela sem vas mladički  :-*
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #49 on: August 24, 2011, 12:50:36 PM »
Mnenja je treba izmenjavat. Da napredujemo. Timsko delo na na področju kolektivnega znanja. Moraš koristiti, da lahko koristiš.  :)
« Last Edit: August 24, 2011, 12:52:08 PM by Maja »
9ZK 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #50 on: August 24, 2011, 01:55:15 PM »
Mnenja je treba izmenjavat. Da napredujemo. Timsko delo na na področju kolektivnega znanja. Moraš koristiti, da lahko koristiš.  :)

Pozdravljam in se podpišem spodaj  :D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif