O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Tarot XV. del - vpogled in osebna vprašanja
Serena:
--- Quote from: Rena on September 30, 2012, 05:23:15 PM ---
--- Quote from: Serena on September 27, 2012, 06:23:07 PM ---Tudi jaz lepo prosim, če lahko katera pogleda - gre za odnos s prijateljem - ki pa me je zelo prizadel, zdaj se sicer trudiva odnos zakrpati, vendar je težko. Ali nama bo uspelo spraviti odnos vsaj na tak nivo, kakršen je bil? :(
--- End quote ---
Jejhata, sta se pa res prizadela >:( Karte ne kažejo najbolje, a karte so vedno odslikava današnjega stanja. Na primer, če danes vprašamo, če bomo uspeli zgraditi novo hišo, bodo karte rekle ne. Če vprašamo čez nekaj časa, pa smo vmes dobili novo službo, loto zadetek ipd., karte odgovorijo glede na novo situacijo. Zato bi rekla, glej, poskusita, bodita potrpežljiva, odkrita in ostalo bo to, kar bo vredno, da ostane.
Sicer pa karte, vaju kot oseb, kažejo, da si oba želita ponovnega začetka, oba imasta ase. Bistvo problema pa je, da sta še razočarana, izgubljena, prizadeta. Počutila se bosta še nekaj časa tako, da se bosta včasih že kar vprašala, če ima to še smisel. Trenutno vama je to preveč, morala bi si dati malček dihati, se odmakniti toliko, da malce razmislita, analirata. Izid je kraljica čaš, ki je precej negotova, nerealna, po eni razlagi. In ker se je že zgodilo, da sva z neko osebo analizirali, da je ta kraljica lahko tudi: materinska, pomeni ljubezen in dajanje, pa tudi senzitivna oseba, ki zaradi tega lahko pade tudi v razočaranje. Zato, menim da je v vajinih rokah, koliko bosta iskrena, da ne bo izid tale kraljica, katere prestol pluje po vodi in ga nič ne zmore preveč sama usmerjati. Kot jo tokovi neso. Mogoče ta karta izraža, kaj naj ne bo. Vso srečo. :-*
--- End quote ---
Hvala, Rena. Sicer, kot praviš, karte ne kažejo najbolje, dale pa so mi pomemben odgovor - napisala si "sta se prizadela". Se pravi, da je bilo res povod vsega skupaj tisto, kar sem jaz izrekla, čeprav je skušal prikazati, da to ni to. Pa se mi je kar zdelo, da je to. Se bom potrudila, pozabila na zamero in užaljenost, sedaj ko mi je jasno, kje je vzrok.
Tejka:
Nekdo se čuuuuudno obnaša in ker gre za obnašanje, ki mu nikakor ne paše na karakter (vsaj kolikor ga poznam no) bi karte vprašala kaj je ozadje?
Še ena me matra...
Me ima da bi direktno vprašala nekaj, je to dobra ideja ali naj rajši "držim gobec". Čudna scena, me ima da bi rekla, pa mi nekaj pravi da boljše da ostanem tiho hehe :D
Tejka:
P.S.: Ajme Miki če ni tole tisti ki ga nisem videla... Bi se v glavo brcnila. Tako na fejst :o
Maja:
--- Quote from: Tejka on October 02, 2012, 04:47:45 PM ---Nekdo se čuuuuudno obnaša in ker gre za obnašanje, ki mu nikakor ne paše na karakter (vsaj kolikor ga poznam no) bi karte vprašala kaj je ozadje?
Še ena me matra...
Me ima da bi direktno vprašala nekaj, je to dobra ideja ali naj rajši "držim gobec". Čudna scena, me ima da bi rekla, pa mi nekaj pravi da boljše da ostanem tiho hehe :D
--- End quote ---
Dajmo ... ;D
Ta človek je bil do zdaj tak, hmm, resen, pošten, držal se je nekega ustaljenega načina življenja. Kot da bi mu nekaj šinilo v glavo, da se je preveč razdajal, žrtvoval, podrejal. Da pač nekaj ni pošteno do njega in da ne dobiva tistega, kar si je zamišljal. Kot da bi se v njem zbudil nek avanturistični duh. Energija spominja na nekoga, ki ga meče npr. kriza srednjih let. Neko obobje ima.
V zadevi "biti tiho ali ne biti tiho", pa ravnaj tako, da ne boš sama sebi jame skopala. Kar ne pomeni, da bodi tiho, če ne moreš biti, samo bodi premišljena, taktična, diplomatska. Ne pokaži jeze ali morebitnega občutka, da se te je zadeva preveč dotaknila ali te malo iztirila. Bodi cool. 8)
Nena:
Jaz bi tudi eno vprašanje imela, če lahko...kako bo šla ena zadeva v poslu skozi?? Hvalaaaa :-*
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version