O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Tarot XV. del - vpogled in osebna vprašanja
Rena:
Točno tako, Tejka.
tia:
Včeraj mu povedala, da se v najin odnos vpleta tretja moška oseba, mi verjame, da sem iskrena? Bova zmogla cez to?
sanjalka:
--- Quote from: Tejka on October 28, 2012, 03:11:37 PM ---
--- Quote from: Rena on October 28, 2012, 02:45:53 PM ---
--- Quote from: Tejka on October 28, 2012, 01:53:40 PM ---Hvala Rena. Vprašanje je, če druga stran želi premagat ovire... Ni vse na meni, vsaj tokrat ne.
--- End quote ---
Ja, sej pravim, na tvoji strani so samo ovire, ki si jih sposobna in voljna premagat. On pa koleba gor in dol. Neka oseba v ozadju...slučajno mama, sestra, prijateljica...? Ni nujno sicer, da je to ženska oseba. Tak občutek sem morda dobila, ker je bila to kraljica čaš...
--- End quote ---
V bistvu pojma nimam kdo bi bila. Nekako sem trenutno v fazi, ko se mi zdi, da če nemu ni do premagovanja ovir, potem pravzaprav ni vredno mojega časa in truda.
--- End quote ---
Drži se sebe, svojih vrednot, ostalo je tvoj napredek. Zakaj ga ne bi marala samo zato, če on nečesa ne zmore? Je to ljubezen? Samo vprašanje iz drugega zornega kota...
Maja:
--- Quote from: tia on October 30, 2012, 09:04:31 AM --- Včeraj mu povedala, da se v najin odnos vpleta tretja moška oseba, mi verjame, da sem iskrena? Bova zmogla cez to?
--- End quote ---
Sposobna sta dovolj, da uspeta to prebroditi. Ampak tretja oseba pa ne bo kar odnehala ... ;D
Moi:
enega quicky-ja bi rabla :-*
na vrat na nos "moram" kupit avto. vceraj sem ga nasla, prodaja se nekaj blokov proc od mene. ni tisto, kar sem iskala, je pa odlicen priblizek in ceprav ga grem v zivo pogledat sele danes, sem nekako 80% odlocena, da ga kupim 8)
mi intuicija sluzi(v smislu, da se ne bom opekla pri nakupu)??
prooosiim in hvala :-*
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version