O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Tarot XV. del - vpogled in osebna vprašanja
Rena:
--- Quote from: sasa on September 18, 2012, 10:13:47 PM ---
Nekako niham sem in tja, se ne znam čisto odločit...
--- End quote ---
Verjamem ::)
Jane:
Uuuuu še ena ideja mi je šinila čez glavo, totalen preblisk, ampak ker sem prosila za vodstvo, se mi dozdeva, da bi bil lahko kak šepetek. Torej a naj se odločim in grem drugo leto delat to izobraževanje/izpit in to "dejavnost" nato začnem izvajati.
cristallyne:
zanimiva tema :)
jst pa nimam nič za vprašat ::) hehe
se mi je pa v kratkem zgodilo nekaj dogodkov, in nekaj mi je reklo da sem se odločila prav ;D
Maja:
--- Quote from: sasa on September 18, 2012, 10:02:30 PM ---Hojla,
mene pa zanima, ali je dobro, da grem naslednji teden na službeno jadranje? Kaj pravi tarot?
:-*
--- End quote ---
Seveda je dobro. Pusti skrbi ob strani, saj je od njih lahko bolj malo ... Samo sama sebi jih povzročaš. Odlično bo tole za druženje, povezovanje ... Nekako te vidim, da boš šla s težkim srcem, ampak ne bo nič narobe. Samo občutek imaš tak.
sasa:
--- Quote from: Maja on September 19, 2012, 03:28:53 PM ---
--- Quote from: sasa on September 18, 2012, 10:02:30 PM ---Hojla,
mene pa zanima, ali je dobro, da grem naslednji teden na službeno jadranje? Kaj pravi tarot?
:-*
--- End quote ---
Seveda je dobro. Pusti skrbi ob strani, saj je od njih lahko bolj malo ... Samo sama sebi jih povzročaš. Odlično bo tole za druženje, povezovanje ... Nekako te vidim, da boš šla s težkim srcem, ampak ne bo nič narobe. Samo občutek imaš tak.
--- End quote ---
Hvala, Maja :-*
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version