O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Tarot XV. del - vpogled in osebna vprašanja
Maja:
--- Quote from: Opal on November 02, 2012, 09:07:00 AM ---Zanima me ali je ena določena moška oseba (oven) sodeč po kartah recimo primerna za mene? Čutim, da tako tako, so razlike. Torej, kaj porečejo karte??
--- End quote ---
Vprašanje je, koliko je ta človek stabilen in v kakšni meri bi te lahko čustveno zadovoljil. Odvisno seveda od tvojih ciljev in pričakovanj ... Kakšna so, pa najbolje veš sama.
Maja:
--- Quote from: aisha3012 on November 04, 2012, 11:29:00 AM ---Hej babe! :) upam, da ste lustno prezivele noc carovnic, nas dan :) no jaz sem ga prelezala, ampak vseeno :)
Tolk Maja, da porocam - od zmenka se vedno nic, ko da bi se zvezde zarotile :) mogoc si ga pa prevec zelim :))
--- End quote ---
Še bo prišla priložnost. Nekaj je prišlo vmes ... ??? Veš kaj o tem?
Ampak zgodba še zdaleč ni končana.
Luna:
Maja hvala! Kako si zadela situacijo, to je dejansko to kar jaz vidim in se mi dozdeva da se dogaja. Imam občutek kot da želiva isto, da je res tisto bistveno med nama, in konec koncev ne vem zakaj se potem tako bojim načeti to temo (najbrž zari tistega kančka dvoma, kaj pa če le ni tako?) Res je vedno nekaj ali nekdo pride vmes, pa mislim da se oba tudi malo bojiva, ker ne veva kako stvari stojijo in si potem dajeva neke blage znake, spodbude, ampak noben ne prestopi meje. Je pa on po dolgem času nekdo za katerega lahko rečem, da imava krasno povezavo in zato me je še toliko bolj strah, ker nočem zaje**** stvari, nočem prehitevati in izsiljevati. Ampak ja, nekako ciljam da se jutri pojavi možnost za pogovor in da se stvari razjasnijo. Tako da hvala za takole brco v rit, bo treba it pogumno v situacijo! :-*
Maja:
--- Quote from: Luna on November 05, 2012, 11:20:32 AM ---Maja hvala! Kako si zadela situacijo, to je dejansko to kar jaz vidim in se mi dozdeva da se dogaja. Imam občutek kot da želiva isto, da je res tisto bistveno med nama, in konec koncev ne vem zakaj se potem tako bojim načeti to temo (najbrž zari tistega kančka dvoma, kaj pa če le ni tako?) Res je vedno nekaj ali nekdo pride vmes, pa mislim da se oba tudi malo bojiva, ker ne veva kako stvari stojijo in si potem dajeva neke blage znake, spodbude, ampak noben ne prestopi meje. Je pa on po dolgem času nekdo za katerega lahko rečem, da imava krasno povezavo in zato me je še toliko bolj strah, ker nočem zaje**** stvari, nočem prehitevati in izsiljevati. Ampak ja, nekako ciljam da se jutri pojavi možnost za pogovor in da se stvari razjasnijo. Tako da hvala za takole brco v rit, bo treba it pogumno v situacijo! :-*
--- End quote ---
Varno je iti naprej. ;)
Poročaj.
Luna:
Bom, bom ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version