O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Tarot XV. del - vpogled in osebna vprašanja
Luna:
--- Quote from: Maja on November 28, 2012, 10:02:23 PM ---
--- Quote from: Luna on November 28, 2012, 10:00:16 PM ---Hehe, ja včasih je res treba biti kar malo grob, da jih zadane in "spregledajo".
--- End quote ---
Samo včasih tudi to ne zaleže. :o
Česa vse se oklepajo potem, da bi se le realiziralo po njegovo.
Res, največji vir trpljenja je človekova slepota.
--- End quote ---
Ja mogoče res, ampak v enih trenutkih se mi zdi da človek ni sposoben videti nič drugega, kot pa samo to v kar je usmerjen. Sem tudi jaz bila v kakšnih situacijah vasih takšna, pa so mi vsi drugo govorili, jaz a kar po svoje, sem bila dejansko prepričana v svoj prav, ne vem takrat res sploh nisem bila zmožna drugačnega funkcioniranja. Potem se ti pa kar naenkrat odpre in takrat uvidiš in bi tudi težko rekla, kateri dogodek je odločilno vlival na to, mislim da kar neka sosledica različnih dejavnikov... Vem da takrat nisem bila na ene stvari pripravljena in tudi če bi jih sprejela bi jih težko sprocesirala, seveda je pač neko zatiskanje oči, ampak je to bolj v nekem nezavednem smislu se mi zdi, vsaj pri meni je bilo tako. Čudni smo ljudje in na čudne načine delujemo :laugh:
Škratinja Nagaya:
Drage bele čarovnice! :-*
Jaz bi pa želela malo pretipat izhodiščne ideje za projeke, ki se mi porajajo v glavi. Če bo katera pri volji in času. Kaj poreče tarot?
In sicer:
1. ideja
2. ideja
3. ideja
Najlepša hvala! :-*
Maja:
--- Quote from: Luna on November 28, 2012, 11:47:41 PM ---
--- Quote from: Maja on November 28, 2012, 10:02:23 PM ---
--- Quote from: Luna on November 28, 2012, 10:00:16 PM ---Hehe, ja včasih je res treba biti kar malo grob, da jih zadane in "spregledajo".
--- End quote ---
Samo včasih tudi to ne zaleže. :o
Česa vse se oklepajo potem, da bi se le realiziralo po njegovo.
Res, največji vir trpljenja je človekova slepota.
--- End quote ---
Ja mogoče res, ampak v enih trenutkih se mi zdi da človek ni sposoben videti nič drugega, kot pa samo to v kar je usmerjen. Sem tudi jaz bila v kakšnih situacijah vasih takšna, pa so mi vsi drugo govorili, jaz a kar po svoje, sem bila dejansko prepričana v svoj prav, ne vem takrat res sploh nisem bila zmožna drugačnega funkcioniranja. Potem se ti pa kar naenkrat odpre in takrat uvidiš in bi tudi težko rekla, kateri dogodek je odločilno vlival na to, mislim da kar neka sosledica različnih dejavnikov... Vem da takrat nisem bila na ene stvari pripravljena in tudi če bi jih sprejela bi jih težko sprocesirala, seveda je pač neko zatiskanje oči, ampak je to bolj v nekem nezavednem smislu se mi zdi, vsaj pri meni je bilo tako. Čudni smo ljudje in na čudne načine delujemo :laugh:
--- End quote ---
Oh, tudi jaz sem bila na tem. Kje vse sem iskala odgovore oz. potrditev, da imam mogoče prav ... Zato me pa tako moti to - ker želim drugim dobro - hočem jim povedati po pravici, brez zavajanja.
Maja:
--- Quote from: Tejka on November 28, 2012, 11:01:34 PM ---
--- Quote from: Maja on November 28, 2012, 09:59:53 PM ---
--- Quote from: Tejka on November 28, 2012, 09:51:04 PM ---Rešuje se po pravnih poteh že celo večnost. Upala sva, da bomo dosegli izvensodno poravnavo oziroma, da bi z bratom odkupila njun del. Vendar se zatakne tam kjer vedno, koliko onedva želita in koliko lahko midva "spraskava" :-\
--- End quote ---
Ja, včeraj, ko sem gledala splošno, je bilo videti, da je velik interes in visoki cilji, kar se denarja tiče. Pa nisem vedela, kaj se sploh sprašujemo ...
Bom jutri vse natančno pregledala.
--- End quote ---
Hvala že vnaprej :-*
--- End quote ---
No, dajmo ...
Mogoče bi še enkrat lahko poskusila z izvensodno poravnavo. Čeprav je bilo do zdaj nemogoče. je vredno vsaj poskusit. Boš vsaj vedela, da si se potrudila do konca in dala vse od sebe. Ker se odpirajo neke možnosti, če boš le znala pristopit na pravi način. Izogibaj se konfliktu.
Kaže se mi, da se znata malo omehčat. Sta trmasta človeka po eni strani, ampak bi se dalo ...
Kaj ti bo prinesla ta zadeva na koncu ... Samo ne delaj prehitrih zaključkov na podlagi dosedanjega dogajanja. Kdor jezika špara, kruha strada. Tole se bliža razrešitvi in zdaj so ključni trenutki, da obrneš situacijo sebi v prid. KArte svetujejo, da skuj načrt in z dobro taktiko poskusi še enkrat.
Maja:
--- Quote from: Pika on November 29, 2012, 12:46:03 PM ---Drage bele čarovnice! :-*
Jaz bi pa želela malo pretipat izhodiščne ideje za projeke, ki se mi porajajo v glavi. Če bo katera pri volji in času. Kaj poreče tarot?
In sicer:
1. ideja
2. ideja
3. ideja
Najlepša hvala! :-*
--- End quote ---
1. ideja: 10 mečev (tu slabo kaže)
2. ideja: Sonce (tu dobro)
3. ideja: Vitez kelihov (tole lahko preseneti).
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version