O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Tarot XV. del - vpogled in osebna vprašanja
Maja:
Joj, Pika, a veš, da se ne spomnim, kaj točno je padlo. :laugh: Ponavadi vržem 5 kart in pogledam celotno sliko, ne pomena vsake posamezne karte. In najbolje napovem, če mi takoj kapne. Če mi ne, potem začnem razčlenjevat. Paž mečev vem, da je bil vmes, pa 3 čaše ... Pa As diskov.
Škratinja Nagaya:
--- Quote from: Maja on October 01, 2012, 11:30:44 AM ---Joj, Pika, a veš, da se ne spomnim, kaj točno je padlo. :laugh: Ponavadi vržem 5 kart in pogledam celotno sliko, ne pomena vsake posamezne karte. In najbolje napovem, če mi takoj kapne. Če mi ne, potem začnem razčlenjevat. Paž mečev vem, da je bil vmes, pa 3 čaše ... Pa As diskov.
--- End quote ---
Ja ne sej vem. ;) Ampak mi je včasih fora, da si še sama interpretiram celotno sliko.
Sej ti je kar fajn kapnilo. Hvala! :-*
Maja:
--- Quote from: Pika on October 01, 2012, 11:36:58 AM ---
--- Quote from: Maja on October 01, 2012, 11:30:44 AM ---Joj, Pika, a veš, da se ne spomnim, kaj točno je padlo. :laugh: Ponavadi vržem 5 kart in pogledam celotno sliko, ne pomena vsake posamezne karte. In najbolje napovem, če mi takoj kapne. Če mi ne, potem začnem razčlenjevat. Paž mečev vem, da je bil vmes, pa 3 čaše ... Pa As diskov.
--- End quote ---
Ja ne sej vem. ;) Ampak mi je včasih fora, da si še sama interpretiram celotno sliko.
Sej ti je kar fajn kapnilo. Hvala! :-*
--- End quote ---
Pa po pameti! :P :P :P
taja6:
ooo super, hvala Maja :-*
res je, gre v novi, neznani kraj, kjer se bo moral znajti, čeprav ima bivališče menda zagotovljeno, zato je čisto razumljivo, da ga tudi skrbi...ukvarjal se bo s trgovino, ej za to je pa rojen in se je v preteklosti tudi s tem ukvarjal ( ASC :dv ) in bi Eskimom sneg prodal, kot se pogosto reče. Tako, da tukaj resnično zaupa vase, kot si napisala.
HVALA :-*
hannah:
--- Quote from: Maja on October 01, 2012, 11:23:00 AM ---Novo je vedno dobrodošlo. Sploh, če je dobro. Če čutiš, da je čas za korak naprej in da imaš možnost za to, kar skoči
In srečno!
--- End quote ---
Hvala! :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version