Astrologija-zvezde so nad nami > Natalna Karta

Algol

<< < (3/13) > >>

cristallyne:

Sa Saturnom ukazuje na najosvetoljubivije osobe i osobe sa rušilačkim sklonostima. Algol i Saturn može se poistovetiti sa idejom o genocidu, ortodoksnim sektaštvima, satanistima, rasizmom poput Kju kluks klana, i sličnim devijacijama uma.

ja pa kaj še.. :laugh:

Andres:

--- Quote from: Jane on September 18, 2012, 04:43:21 PM ---
--- Quote from: Andres on September 18, 2012, 04:09:52 PM ---Bomo šli zdaj hitro gledat na Astro kje imamo Algol.  :)

Andres

--- End quote ---

Sej ne rabiš na astro gledat, algol je fiksna zvezda in je vedno na 26 bika.

--- End quote ---

Aja tako.  No, bom pa na Bika pogledal. :)

Andres

Andres:
Očitno si bom moral o tem več prebrati. Moj sin ima tam okoli Marsa in Merkruja.  Hčerka pa Luno.

Andres

Škratinja Nagaya:

--- Quote from: cristallyne on September 18, 2012, 07:19:30 PM ---

Sa Saturnom ukazuje na najosvetoljubivije osobe i osobe sa rušilačkim sklonostima. Algol i Saturn može se poistovetiti sa idejom o genocidu, ortodoksnim sektaštvima, satanistima, rasizmom poput Kju kluks klana, i sličnim devijacijama uma.

--- End quote ---

Ja pa sej ti nimaš  :Sa na algol vezanega. Al narobe gledam??

Jane:

--- Quote from: Pika on September 18, 2012, 08:07:02 PM ---
--- Quote from: cristallyne on September 18, 2012, 07:19:30 PM ---

--- End quote ---

Ja pa sej ti nimaš  :Sa na algol vezanega. Al narobe gledam??

--- End quote ---

Mogoce misli za Janso hehehe. Hecam se :) Drugace pa pride v postev orbis 1-2 nic vec.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version