Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
Saturn 3. del
Tea:
--- Quote from: Jane on December 03, 2012, 03:20:03 PM ---Pri saturnu vsi pricakujemo/jo najhujse :D
--- End quote ---
;)
Saturn je pot odraščanja in tisto, kar se dogaja mnogo ljudi dojame šele, ko se oddalji oz. je v separativnih aspektih. Naredi cel notranji proces in je zadeva vidna šele čez čas - saj je KRONOS bog časa - torej če ne prej ob naslednjem kvadratu. Res pa je, da so aplikativni kvadrati sprožilci akcije, separativni pa popravljajo zadevo - tko nekako.
Jane:
Jap zdaj to vem, prvic sem pa tudi jaz pricakovala katastrofo.
Tea:
--- Quote from: Jane on December 03, 2012, 03:38:16 PM ---Jap zdaj to vem, prvic sem pa tudi jaz pricakovala katastrofo.
--- End quote ---
;)
Maja:
--- Quote from: Tea on December 03, 2012, 02:56:01 PM ---Aja, pa še - a nimaš nekih novih tetovaž ;)
jaz sicer ne vem kaj pričakuješ - ampak tudi to so neke energije teh planetarnih prehodov
--- End quote ---
Tetoviram se že celo leto, takrat ne vem, če je že kaj. :Sa trkal. Bi mogla pogledat ... Mi je pa to življenjska želja ...
Od tega sem pričakovala osebnostni napredek, zlasti na poklicnem področju. Priložnost, da bi svoja znanja in sposobnosti lahko uporabljala za dobro soljudi in seveda tudi sebe. Pa vse tako zaprto, mrtvo ... Tisto, ko se vrata odpro ... Priložnost, srečne okoliščine.
--- Quote from: Tea on December 03, 2012, 02:52:38 PM ---
--- Quote from: Maja on December 03, 2012, 01:50:11 PM ---Jaz sem kar malo razočarana ... :laugh:
Ker pri drugih baje deluje ... Ali pa samo tako potencirajo zadeve ... Ali pa so bolj dovzetni ... Mogoče imaš pa vse pošlihtano? ;) :P
--- End quote ---
A nisi ti slučajno padla po stopnicah? al kaj že.
--- End quote ---
Padla na srečo nisem, me je pa konkretno pospešilo. Haha, par dni za mano je pa sodelavec po istih stopnicah padel na rit.
Tea:
--- Quote from: Maja on December 03, 2012, 07:31:54 PM ---
--- Quote from: Tea on December 03, 2012, 02:56:01 PM ---Aja, pa še - a nimaš nekih novih tetovaž ;)
jaz sicer ne vem kaj pričakuješ - ampak tudi to so neke energije teh planetarnih prehodov
--- End quote ---
Tetoviram se že celo leto, takrat ne vem, če je že kaj. :Sa trkal. Bi mogla pogledat ... Mi je pa to življenjska želja ...
Od tega sem pričakovala osebnostni napredek, zlasti na poklicnem področju. Priložnost, da bi svoja znanja in sposobnosti lahko uporabljala za dobro soljudi in seveda tudi sebe. Pa vse tako zaprto, mrtvo ... Tisto, ko se vrata odpro ... Priložnost, srečne okoliščine.
--- Quote from: Tea on December 03, 2012, 02:52:38 PM ---
--- Quote from: Maja on December 03, 2012, 01:50:11 PM ---Jaz sem kar malo razočarana ... :laugh:
Ker pri drugih baje deluje ... Ali pa samo tako potencirajo zadeve ... Ali pa so bolj dovzetni ... Mogoče imaš pa vse pošlihtano? ;) :P
--- End quote ---
A nisi ti slučajno padla po stopnicah? al kaj že.
--- End quote ---
Padla na srečo nisem, me je pa konkretno pospešilo. Haha, par dni za mano je pa sodelavec po istih stopnicah padel na rit.
--- End quote ---
Osebnostni napredek?
Ko Saturn pride v 10 hišo dobimo pohvale ali graje - odvisno od preteklega delovanja. Saturn nikoli ni samo tisti trenutek, je vedno preteklost in vedno prihodnost v sedanjosti, če me razumeš.
Največkrat kasiramo preteklo delovanje
Saturn na prehodu spomni ali smo na pravi poti. Če nismo ustavi, odreže. Če smo potrdi.
Mislim da ga boš lažje razumela, ko bo naredil cel prehod čez serijo tvojih planetov in prešel na AC.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version