Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

Saturn 3. del

<< < (29/81) > >>

Lisa:
Pri meni T  :Sa  :kon N  :U (vladar ASC)...
Dost nemirna sem, posebej v družbi...v samoti mi je najlepše.... :)
Odmaknjena tudi.Še bolj kot ponavadi.

cristallyne:
Poročam...ko je bil T :Sa v :kon z N :Ve (10.h) sem srečala enega tipa na zabavi. Ta tip je kar starejši od mene, zeloo premožen in zelo zelo čuden. Je pa totalno zatreskan vame. Meni pa ni všeč-sploh. Prvič pa me je videl ravno ko je bil mrk v 10.hiši (v fitnesu) In na ta dan je pa meni postal drug tip všeč, ki pa je nedosegljiv (vsaj zdi se tako)- na istem kraju. Kar nekaj vse skupi.. ;)
Mislim da vem kaj me  :Sa želi naučiti. Mi postaja jasno. (če ne mi pa še bo v kratkem). Sem se z T :PL čez ASC veliko naučila o sebi.
Imam pa občutek da znam srečat svojega bivšega fanta, s katerim sem hodila kar nekaj let nazaj-ker si nisva odpustila en drugemu.Hmm

Mi je pa prav zanimivo zakaj me ravno zdaj oblega toliko fantov ;D (večinoma so starejši in vase zagledani :-X)-verjetno kaka posledica mrka ::). Se pa počutim zelo nedostopno v tem času (še bolj kot sem običajno). Trenutno se ukvarjam z mislijo da bo treba že enkrat spet it za knjige in študirat, pisat diplomo, si najdt službo itd..

Sem pa gledala malo naprej. Ko bo  :Sa spet obiskal  :Ve ravno P :Lu naredi  :kon z  :NE v  :ko. T :U ne bo več delal  :kv na ASC in DC,mrk mi spet pade v 10. hišo.P  :Lu se skida iz  :st. Hm, je verjetno možno da spoznam kakega novega (verjetno kej bolj resnega/trajnega/starejšega)

sanjalka:
T  :Sa mi je vstopil v 3. hišo, jaz pa kar naprej sanjam, da imam prometno nesrečo oz. da razbijem ali uničim avto totalka, meni pa hvalabogu ni nič ::)

Tea:

--- Quote from: sanjalka on January 16, 2013, 10:45:19 AM ---T  :Sa mi je vstopil v 3. hišo, jaz pa kar naprej sanjam, da imam prometno nesrečo oz. da razbijem ali uničim avto totalka, meni pa hvalabogu ni nič ::)

--- End quote ---

mogoče pa res ne bo odveč pozornost v drugem tednu aprila  ;)

Lisa:
Men se je čist sfuzlalo. ;D
Pa ne vem kaj je...bi lahko bil tale  T :Sa v  :kon z N :U v 9.hiši.
V službi sem dobila popizditis...nisem več zdržala in sem eksplodirala...prvič v življejnju sem se tako razjezila na nadrejene...čist ravno mi je bilo...
seveda nisem eksplodirala za brezveze...se že en mesec nabira...

Pa tri  dni jem sam junk food in se mi dobesedno jebe.... ;Dkolk je fajn  ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version