Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
Saturn 3. del
Tea:
--- Quote from: Maja on January 19, 2013, 09:15:27 PM ---Slabi dve leti star avto pa že 3. pri ličarju ... (2x so bili na delu praskalci >:D >:()
Samo, da je on OK.
Avto bodo tudi popravili - je moj mož zrihtal, da ga bodo prioritetno vzeli vnaprej. 8)
--- End quote ---
A imaš mogoče datum nakupa?
cristallyne:
Kaj prinese T :Sa čez južni vozel? (imam ga :kon z :Ve) Loverja iz prejšnjega življenja? :laugh:
V sinastrijski karti je moj južni vozel :tr z :Ve, moj severni :sek :Ve, Vx :sek Vx (disp Vx je :Ve), obe :Ve točno :kon DC, :Ve :tr :Ve ???
ni da ni..visoka energija je, komunikacija pa malo mimo :laugh:
Maja:
--- Quote from: Tea on January 22, 2013, 10:00:43 AM ---
--- Quote from: Maja on January 19, 2013, 09:15:27 PM ---Slabi dve leti star avto pa že 3. pri ličarju ... (2x so bili na delu praskalci >:D >:()
Samo, da je on OK.
Avto bodo tudi popravili - je moj mož zrihtal, da ga bodo prioritetno vzeli vnaprej. 8)
--- End quote ---
--- End quote ---
Sem vprašala.
Prevzet je bil 3.3.2011.
Maja:
--- Quote from: cristallyne on January 25, 2013, 08:14:19 AM ---Kaj prinese T :Sa čez južni vozel? (imam ga :kon z :Ve) Loverja iz prejšnjega življenja? :laugh:
V sinastrijski karti je moj južni vozel :tr z :Ve, moj severni :sek :Ve, Vx :sek Vx (disp Vx je :Ve), obe :Ve točno :kon DC, :Ve :tr :Ve ???
ni da ni..visoka energija je, komunikacija pa malo mimo :laugh:
--- End quote ---
:Sa čez južni vozel sem zdaj dve noči študirala, kaj pomeni, ker sem ravno videla, da tranzitira tam čez.
Sem iskala po Googlu za :op s severnim ... In kontra - :kon z južnim ... Pa nisem našla nič konkretnega. >:(
Tea:
--- Quote from: Maja on January 25, 2013, 03:28:12 PM ---
--- Quote from: Tea on January 22, 2013, 10:00:43 AM ---
Samo, da je on OK.
--- End quote ---
--- End quote ---
Sem vprašala.
Prevzet je bil 3.3.2011.
--- End quote ---
ravno dan, ko vstopi Merkur v svojo senco R gibanja /tole je izredno zanimivo, ker zadnje čase opažam, da se prav ti dnevi vstopa v senco še močneje realizirajo/
pa pred mlajem je
hvala Maja za podatke in pomoč
ampak verjetno je že prej naredil prvi korak oz. naročilo
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version