Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

Saturn 3. del

<< < (31/81) > >>

Tea:

--- Quote from: Maja on January 19, 2013, 09:15:27 PM ---Slabi dve leti star avto pa že 3. pri ličarju ... (2x so bili na delu praskalci  >:D >:()

Samo, da je on OK.
Avto bodo tudi popravili - je moj mož zrihtal, da ga bodo prioritetno vzeli vnaprej.  8)

--- End quote ---

A imaš mogoče datum nakupa?

cristallyne:
Kaj prinese T :Sa čez južni vozel? (imam ga  :kon z :Ve) Loverja iz prejšnjega življenja? :laugh:
V sinastrijski karti je moj južni vozel  :tr z  :Ve, moj severni  :sek  :Ve, Vx  :sek Vx (disp Vx je  :Ve), obe  :Ve točno :kon DC,  :Ve  :tr  :Ve  ???
ni da ni..visoka energija je, komunikacija pa malo mimo :laugh:

Maja:

--- Quote from: Tea on January 22, 2013, 10:00:43 AM ---
--- Quote from: Maja on January 19, 2013, 09:15:27 PM ---Slabi dve leti star avto pa že 3. pri ličarju ... (2x so bili na delu praskalci  >:D >:()

Samo, da je on OK.
Avto bodo tudi popravili - je moj mož zrihtal, da ga bodo prioritetno vzeli vnaprej.  8)

--- End quote ---

--- End quote ---

Sem vprašala.
Prevzet je bil 3.3.2011.

Maja:

--- Quote from: cristallyne on January 25, 2013, 08:14:19 AM ---Kaj prinese T :Sa čez južni vozel? (imam ga  :kon z :Ve) Loverja iz prejšnjega življenja? :laugh:
V sinastrijski karti je moj južni vozel  :tr z  :Ve, moj severni  :sek  :Ve, Vx  :sek Vx (disp Vx je  :Ve), obe  :Ve točno :kon DC,  :Ve  :tr  :Ve  ???
ni da ni..visoka energija je, komunikacija pa malo mimo :laugh:

--- End quote ---

:Sa čez južni vozel sem zdaj dve noči študirala, kaj pomeni, ker sem ravno videla, da tranzitira tam čez.
Sem iskala po Googlu za  :op s severnim ... In kontra -  :kon z južnim ... Pa nisem našla nič konkretnega.  >:(

Tea:

--- Quote from: Maja on January 25, 2013, 03:28:12 PM ---
--- Quote from: Tea on January 22, 2013, 10:00:43 AM ---

Samo, da je on OK.

--- End quote ---

--- End quote ---

Sem vprašala.
Prevzet je bil 3.3.2011.

--- End quote ---

ravno dan, ko vstopi Merkur v svojo senco R gibanja /tole je izredno zanimivo, ker zadnje čase opažam, da se prav ti dnevi vstopa v senco še močneje realizirajo/
pa pred mlajem je

hvala Maja za podatke in pomoč

ampak verjetno je že prej naredil prvi korak oz. naročilo

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version