Author Topic: Saturn 3. del  (Read 78936 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Saturn 3. del
« Reply #15 on: October 06, 2012, 09:47:46 AM »
Uf ja  :)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #16 on: October 06, 2012, 10:14:33 AM »
Drage moje punce, jaz sem ga doživljala pred 30 leti - povrh pa še v 8 hiši
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #17 on: October 06, 2012, 10:32:49 AM »

In? Ločitev domevam?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #18 on: October 06, 2012, 10:45:23 AM »
Ma, ko sem tole prebrala me je samo stisnilo, v smislu ahaaaaaa.

No, Tea, jaz ga imam skoz 10 malo, potem pa cela 11., večina 12. pa še  :PL in  :Sa notri.

Hja, bo pestro, ampak naj pride, bom vesela izkušenj.
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #19 on: October 06, 2012, 12:16:48 PM »
Hvala za ta prispevek, Saša.

Jeeeeeeeeeeeeee, saj že ves čas vem, da sem na pravi poti. Da sem prebrodila težave in se skoznje zelo razvila. Da sem dobila modrost, občutek za pravico ... Vedno, ko preberem kaj takega, sem ponosna na to, kar sem dosegla.
Opažam okolico, kako se odziva na mojo osebno zrelost, na načelnost, na mogoče včasih malo agresiven boj, ampak to je veno boj za pravico! Za to, da bo vsem vpletenim zadoščeno, da bodo vsi dobili oz. ne dobili tistega, kar jim pripada oz. kar jim ne pripada. Samo za to gre pri meni ... Če bi imela to moč, bi delila pravico, nagrajevala bi in dajala lekcije (ne kazni!).
Ker v svojem bistvu sem zelo občutljiva in rahločutna dušica, ki želi samo dobro vsem in ki ljubi vse na tem svetu.
Okolica me žal še ne dojema prav ... Ker se bojijo drugačnega pristopa, osvoboditve misli, svežega vetra in novih nazorov! Iskrenosti, pravice! So to slabe stvari? Mislim, da ne.
Čeprav počasi se okrog mene vsi odpirajo ... Vsi so začenjali VIDETI, si priznati, za kaj se gre.
Treba se je postaviti zase. Zakaj se ne bi? Sploh, če veš, da si dobra oseba. Da se trudiš za doborbit vseh - sebe in drugih. Zakaj bi en sposoben človek vedno moral biti odrinjen? Zakaj bi se mu morali smiliti manj sposobni, leni, nepošteni, izkoriščevalski ljudje in zakaj bi se moral zaradi njih uničevat s tem, da se jim prilagaja? Naj vsak dobi toliko, kolikor jen aredil, kolikor je dal. Energija MORA vedno tečt v vse smeri, ne morejo nekateri samo dajati, drugi zažirati. Temu bo zdaj konec. Krivice v svetu se bodo morale končat! In če je edina pot do tega uničenje, naj bo pa uničenje. Sama kot Škorpijon obožujem uničevalno energijo, ki prinaša transformacijo in novo rojstvo (destrukcije kot same ne). Misel na to mi daje nov zagon, optimizem, upanje za prihodnost.
9ZK 656

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #20 on: October 07, 2012, 03:31:17 AM »

Opažam, da je to dobra tema, saj Tea je napisala pred 30. leti.  Pri sebi moram premakniti na pred 28. leti in dobim datum zmage po veliki borbi.  4. Oktobra 1984 namreč, je datum, ko je bil  T  Saturn v Škorpijonu  postavljen na N Neptun.   Ker je bila tistikrat T Venera enako odmaknjena od N Neptuna kot T Saturn od le tega povzroča tudi dejstvo, da diham še danes.  :)
To kajpak  vedo tiste, ki so se z menoj zalizale.  So še drugi pokazatelji da človek diha. Ni res? :)

Andres
« Last Edit: October 07, 2012, 03:54:57 AM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #21 on: October 07, 2012, 10:23:04 AM »
Jaz sem bila takrat 1-2 leti. Pojma nimam kaj se je dogajalo. V vrtec nisem hodila, ziveli smo doma na kmetiji, cuvala me je soseda. Mogoce edino da je sel oce enkrat takrat v bolnico, ne vem pa tocno kdaj.

Moja astro karta

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #22 on: October 07, 2012, 10:28:48 AM »

gledala smrti v oči tisti čas, da smo imeli v širši družini 14 pogrebov in da je moj sin takrat bil na nitki življenja - seveda smo imeli pa tudi nekaj rojstev  :)
pa dediščino, pa v službi sem dala odpoved ...... v glavnem razganjalo me je podolgem in počes

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #23 on: October 07, 2012, 10:41:12 AM »
Smrti so bile tudi pri nas, ampak malo kasneje na pohodu cez 6- to hiso opozicija na 12- to. Tega se spomnim kot bi blo vceraj, ker so me prisle duse obiskat in sem vedela, da so mrtvi, strah me je bilo pa za znoret. Takrat dozivela svoje prve panicne napade, ker me je bilo strah smrti. No mogoce pa to obdobje sedaj izkoristim in se zacnem bolj  z medijstvom ukvarjat.

Moja astro karta

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #24 on: October 07, 2012, 12:15:29 PM »
Mene tudi čedalje bolj vleče v to, da bi se malo bolj začela ukvarjat z duhovnostjo... Imam močne vizije, ki se jih včasih kar malo bojim, sanjam take stvari, da si rečem kje ste mene našli, intuicija mi dela na polno, ni da ni...

Je pa res, da me je pa vsega tega kar malce strah. In potem se poskušam zamotiti z vsemi zadevami, da ne razmišljam o tem.
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #25 on: October 07, 2012, 02:53:59 PM »
Duhovnost je itak samo to, da živiš sebe. Najbrž ti sploh ni treba začet.  ;)
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #26 on: October 07, 2012, 06:29:07 PM »
To že, da živim sebe, samo jaz govorim o veliko več kot tem.

O tem, da lahko svoj "dar" oziroma sposobnost videnja, čutenja itd uporabim ne samo zase, temveč tudi za druge, bolj v profesionalnem smislu. Ker vem, globoko v sebi vem, da če začnem intenzivno delati na tem, se mi bodo začela vrata sama od sebe odpirat, nekako pa se mi zdi, da nisem še čisto pripravljena tega živet.
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #27 on: October 07, 2012, 06:30:32 PM »
To je pa že biznis.  8)
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #28 on: October 07, 2012, 06:33:50 PM »
Sej o tem govorim  :)

Vem, da sem sposobna to naredit, pomoje je to tudi tisto, kar stric  :Sa hoče od mene, ampak bom še mal počakala  :P
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #29 on: October 07, 2012, 06:43:13 PM »
Najbrž je to želja mnogih izmed nas. Samo štartat je treba pa je relativno lahko prit do denarja. Pa še nič konkretnega ni treba delat.
9ZK 656