NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
No, pa je zažugal. Skočil na križ In to ponoči, čist nepripravljena sem bila Natančni aspekt T Saturn :So
Quote from: Tea on October 20, 2013, 09:17:24 AMNo, pa je zažugal. Skočil na križ In to ponoči, čist nepripravljena sem bila Natančni aspekt T Saturn :So Kaj pa je blo? A je Ljubo kam skočil
Ah to pa ne vem če bi se veselila
Quote from: Jane on October 20, 2013, 09:38:14 AMQuote from: Tea on October 20, 2013, 09:17:24 AMNo, pa je zažugal. Skočil na križ In to ponoči, čist nepripravljena sem bila Natančni aspekt T Saturn :So Kaj pa je blo? A je Ljubo kam skočil hihi - samo Saturn je na obisku
Ko gledam nazaj je bilo najtežje obdobje mojega življenja ravno v času, ko je T prečkal moje N :So v (1.hiša). :So vladar 7.hiše, vladar 12.hiše.Bila sem stara 18 let. Vse se je obrnilo na glavo. Iz vesele, družabne najstnice sem postala vse kar prej nisem bila.Kako zelo me je zaznamovalo to obdobje.
Se vedno bolje na :J kot pa na
Quote from: Jane on October 20, 2013, 09:00:29 PMSe vedno bolje na :J kot pa na Jane, kaj pa :J in in ?