Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

Saturn 3. del

<< < (70/81) > >>

Jane:

--- Quote from: Tea on November 06, 2013, 02:28:17 PM ---
--- Quote from: cvetka on November 06, 2013, 01:09:44 PM ---
--- Quote from: Tea on November 06, 2013, 08:47:21 AM ---No, zdaj pa vam lahko že povem. Nona bom

--- End quote ---

Čestitke tudi od mene, res je to lepo doživetje,  :-*

dodajam: in takole lepo novico preberemo v temi Saturn???

--- End quote ---

Seveda Cvetka: Saturn konjunkcija Sonce  in mrk gor. Tole dete ima rok 5.6. kar je rojstni datum mojega že dolgo pokojnega očeta. Lunca se mu zna postavit na moj karmični vozel in Vx - torej čist karmično detece.

hvala za čestitanje  :-*

--- End quote ---

Super. Bi blo ful zanimivo, če bi vedla še podatke od očeta, tudi od smrti bi se lahko primerjalo, če je kakšna reinkarnacija ;)

Škratinja Nagaya:

--- Quote from: Tea on November 06, 2013, 08:47:21 AM ---No, zdaj pa vam lahko že povem. Nona bom

--- End quote ---

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) Čestitke  :)  z :)  veselim  :) nasmeškom  :) do  :) ušes  :) !  :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Tea:
hvala  :-*

cristallyne:
Tea, čestitke.

Jah, meni ni  :Sa nič dobrega prinesel. Na koncu me je še po denarju usekal. Dala sem ljudem (zdaj jih je skupaj že 4), ki so me prevarali. Vzela sem si nekaj dopusta, še tja dala denar. Prišla razočarana domov.
Laži in opravljanja tudi v službi. Na koncu sem se še bolj oddaljila od ljudi in zaprla sama vase, ker nikomur več ne zaupam in ne povem nič. Zapadla sem v depresijo in bega iz realnosti. Tudi utrujena sem.
 :J- kot da ga ni..
Nova solarka mi ni všeč, zdaj gre pa še  :Sa čez  :So in verjetno spet iste karmične lekcije. Give me a break please :-X

sasa:
Cristallyne, če potrebuješ koga za pojamrati, povej.

Tea, čestitam, za vse.  ;) :-*

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version