Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

Saturn 3. del

<< < (76/81) > >>

Maja:

--- Quote from: Jane on December 19, 2013, 10:17:39 AM ---A ima katera izkušnje s tranzitom saturna čez vladarja 7 hiše, ki je v 8 hiši. Ločitev? Smrt? OK sej vem, da je odvisno še od drugih dejavnikov, čisto splošno me zanima.

--- End quote ---

Sicer nimam v 8. hiši ničesar, ampak tisto obdobje, ko mi je šel :Sa čez 8., je bilo težko kot hudič! Je pa takrat tudi :PL šel čez 12.
Ko je  :Sa vstopil v 9., se je vse čez noč spremenilo in postalo bolj jasno, znala sem it naprej in vedela sem, kam.

Ali ni tranzit  :Sa čez 8. hišo vedno smrt? Če ne telesna, je pa notranja preobrazba tako močna, kot da bi umrl in se znova rodil ...

Tea:

--- Quote from: Jane on December 19, 2013, 10:17:39 AM ---A ima katera izkušnje s tranzitom saturna čez vladarja 7 hiše, ki je v 8 hiši. Ločitev? Smrt? OK sej vem, da je odvisno še od drugih dejavnikov, čisto splošno me zanima.

--- End quote ---

Meni je šel že 2 x in prav zdaj drugič v življenju ;) Pa še mrk sem imela na Soncu 12 škorpijona /vladar 7/

nič od tega, ker sta Sonce in Saturn v natalu sekstil

smrti mi prinaša Pluton - tudi kot dispozitor sonca npr.

Lisa:

--- Quote from: cristallyne on December 18, 2013, 08:04:18 AM ---Ja, stara ljubezen se vrača takrat :laugh:

No, pri meni je bilo tako. Ko je T :Sa šel prvič čez  :Ve sva se z enim fitneserčkom začela nekaj gledat, pol hodit na pijače, se družit itd..kar tako..iz dons na jutr. Ko je  :Sa obrnu smer in zajahu  :Ve smo se skregali na polno, si zmetali v obraz (zrcalo zrcalo hehe), se zakopali v svojo jezo...grozno vse skp. Aja, pa sposodu si je še moj denar. Potem je pa izginili, zamenjal fitnes.

In zdaj, kot zanalašč, bo prišel na žurko, (kjer bom tudi jaz) ravno ko bo  :Ve R. (in upam da bo mel moj keš sabo).

Jah, bom mogla zdaj se temeljito usest in razmislit kaj sem se naučila ob tem tranzitu, ker bo treba dat karte na mizo..da to zrihtamo zdej čimprej, da gremo na nov  :Sa tranzit :laugh:

No zdej ko  :Ve čepi, jst postajam mozoljasta..iz dons na jutr >:( halo.. :embarrassed:

--- End quote ---

uff...si sploh ne znam predstavljati, da bi moškemu, ki ga poznam kratek čas, posodila denar.
v bistvu se pri meni pri denarju vse konča. zajebana do konca. ;)

mam feeling, da trenutno težje prenašam vpliv R  :J , kot pa T :Sa..
A je možno?  :J vladar MC. po 6.hiši šeta.

Tea:
Saturn v tranzitu na Merkurja - a je čudno, da se mi ne da: ne mislit, govorit, premikat ... enostavno nič.

Maja:
Danes mi  :Sa naskoči  :So.

Me zanima, kaj bo točno na današnji dan ... Upam, da me kaj ne "sekne".  :-X

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version