Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
Saturn 3. del
sanjalka:
--- Quote from: Maja on January 21, 2014, 11:38:18 AM ---Poročam. Ob 11:18 me je klical tip, ki je kupil eno izmed knjig, ki jih prodajam.
To najbrž ni to, ampak je bilo pa točno ob tisti uri. :D
--- End quote ---
Ja, zanimivo...
Tranzit :U na merkur še ni, trenutno imaš natančni aspekt T :U :tr N :J in tudi T :PL :kv N :Ma, tako da dogaja se vsekakor marsikaj.
Ampak tale tranzit urana na jupitra zna biti zate ugoden, v natalu sta tudi v recepciji, kar pomeni, da ti oba planeta delujeta kar močno.
Uran v natalu je vladar tvoje 2. hiše, hiše denarja, vrednosti, tako da ta ti zna prinesti kaj dobrega. Jupiter v natalu sicer dela :kv na N venero, hm, ni najboljše, kot da priložnosti v življenju so, pa jih vedno nekaj ovira, da se malo težje realizirajo. Sta pa to kljub vsemu dva dobra planeta, kar pomeni, da ne bi smelo biti preveč ovir.
Ja, seveda ne gre pozabiti T :Sa, ki ga imaš na N :So.
Malo opazuj in poročaj ;)
cristallyne:
HAHA!
Ma, morm še jst pogledat natančno uro kdaj se zgodi. Tale :Ve pa mal vleče stvari ja..pri meni tudi
Maja:
Na današnji dan, izgleda, ne bo nič posebnega. Tudi pri tranzitu čez :PL na tisti dan ni bilo nič, medtem, ko je Jane pisala, da je pri njej bilo. ;)
Tranzit je počasen, zato ne morem pričakovat, da bo sprememba prišla na hitro. Stagnacija je bila dolga, pridobljeno znanje je ogromno, komplikacija do konca zakomplicirana ... Po tem pričakujem velike rezultate/spremembe, ki ne bodo kar padle z neba (nikoli mi nič še ni padlo z neba).
Kot je rekla sanjalka ... Kup stvari se dogaja in končni izdelek bo zmes vsega tega.
sanjalka:
--- Quote from: Maja on January 21, 2014, 08:26:02 PM ---Na današnji dan, izgleda, ne bo nič posebnega. Tudi pri tranzitu čez :PL na tisti dan ni bilo nič, medtem, ko je Jane pisala, da je pri njej bilo. ;)
Tranzit je počasen, zato ne morem pričakovat, da bo sprememba prišla na hitro. Stagnacija je bila dolga, pridobljeno znanje je ogromno, komplikacija do konca zakomplicirana ... Po tem pričakujem velike rezultate/spremembe, ki ne bodo kar padle z neba (nikoli mi nič še ni padlo z neba).
Kot je rekla sanjalka ... Kup stvari se dogaja in končni izdelek bo zmes vsega tega.
--- End quote ---
Pri tebi zelo pomembni planeti so :Sa kot vladar ASC, :PL kot vladar :So (in se v svojem znamenju je, tako da je sploh mocan) in se :J kot vladar :Lu. Pomembno vlogo oz. moc imata tudi planeta v recepciji- :U in :J.
Kot sem ze napisala, imas vse te planete sedaj aktivirane in malo poglej hise, kje se nahajajo, vladarje in seveda aspekte in dobis zgodbo ;)
Maja:
Na hitro, če pomislim, kje kaj stoji, in glede na tole, bi me lahko doletelo kakšno srečno naključje ... :)
Ecco, spet aritmija. Spet med menstruacijo. Upam, da me ne bo panika. :-X
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version