IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
Mene pa zafrkava tranzitni Mars, kot sicer vedno, ko potuje po zadnjih stopinjah Bika. Zobar je že konstantna oblika tega tranzita, topot pa mi je vzelo celo glas. Jap, z dodatkom mrkov 3/9 Jbg bo treba na dopust. Še en dober teden, pa odjadram na jug. Se vidimo 20. septembra
Quote from: Tea on May 22, 2013, 12:08:23 PMMene pa zafrkava tranzitni Mars, kot sicer vedno, ko potuje po zadnjih stopinjah Bika. Zobar je že konstantna oblika tega tranzita, topot pa mi je vzelo celo glas. Jap, z dodatkom mrkov 3/9 Jbg bo treba na dopust. Še en dober teden, pa odjadram na jug. Se vidimo 20. septembra A cisto resno te do takrat ne bo?? Sem si ravno rekla-o fino, Tea je spet malo vec na forumu. Potem pa najavis odjugo.No vsekakor uzivaj!
Quote from: Tea on May 22, 2013, 12:08:23 PMMene pa zafrkava tranzitni Mars, kot sicer vedno, ko potuje po zadnjih stopinjah Bika. Zobar je že konstantna oblika tega tranzita, topot pa mi je vzelo celo glas. Jap, z dodatkom mrkov 3/9 Jbg bo treba na dopust. Še en dober teden, pa odjadram na jug. Se vidimo 20. septembra Wauuu to pa bo dopust...uživajta na polno
Midva pa letos verjetno nič dopusta, teli planetki čez bikca so spodbudili mojo luno (par ljudi zradirali iz mojega imenika za SKOZ), pa najela bova 1000 m2 zemlje in se bova šla bio zelenjavarja. Striktno bio. Bomo tud prodajali če bo kdo rabil
Quote from: Jane on May 23, 2013, 06:50:14 AMMidva pa letos verjetno nič dopusta, teli planetki čez bikca so spodbudili mojo luno (par ljudi zradirali iz mojega imenika za SKOZ), pa najela bova 1000 m2 zemlje in se bova šla bio zelenjavarja. Striktno bio. Bomo tud prodajali če bo kdo rabil Super to. Bo metoda permanentnega vrtnarjenja? Zelo priporočam tudi Bachove esence, včeraj sem bila na predavanju in se včlanila v skupino za pripravo in delo z njimi Ja, Tea, mislim da niti ni treba rečt, da uživajta. Vaju kar čutim, kako se prepustita
Quote from: Rena on May 23, 2013, 08:06:01 AMQuote from: Jane on May 23, 2013, 06:50:14 AMMidva pa letos verjetno nič dopusta, teli planetki čez bikca so spodbudili mojo luno (par ljudi zradirali iz mojega imenika za SKOZ), pa najela bova 1000 m2 zemlje in se bova šla bio zelenjavarja. Striktno bio. Bomo tud prodajali če bo kdo rabil Super to. Bo metoda permanentnega vrtnarjenja? Zelo priporočam tudi Bachove esence, včeraj sem bila na predavanju in se včlanila v skupino za pripravo in delo z njimi Ja, Tea, mislim da niti ni treba rečt, da uživajta. Vaju kar čutim, kako se prepustita Točno to ja, permanentno vrtnarjenje. Letos sva bolj pozna, bo bolj krompir, pa kaj takega. Drugo leto tud šparglje posadimo, pa ni da ni
Quote from: Jane on May 23, 2013, 08:37:39 AMQuote from: Rena on May 23, 2013, 08:06:01 AMQuote from: Jane on May 23, 2013, 06:50:14 AMMidva pa letos verjetno nič dopusta, teli planetki čez bikca so spodbudili mojo luno (par ljudi zradirali iz mojega imenika za SKOZ), pa najela bova 1000 m2 zemlje in se bova šla bio zelenjavarja. Striktno bio. Bomo tud prodajali če bo kdo rabil Super to. Bo metoda permanentnega vrtnarjenja? Zelo priporočam tudi Bachove esence, včeraj sem bila na predavanju in se včlanila v skupino za pripravo in delo z njimi Ja, Tea, mislim da niti ni treba rečt, da uživajta. Vaju kar čutim, kako se prepustita Točno to ja, permanentno vrtnarjenje. Letos sva bolj pozna, bo bolj krompir, pa kaj takega. Drugo leto tud šparglje posadimo, pa ni da ni Ej, za šparglje sem pa že v vrsti! Čestitke drugače za podvig.