Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Sanje so večne

Razlaga sanj za redne clane foruma XI

<< < (36/133) > >>

Maja:
Da poskusim iz glave, mogoče bom brcnila v temo ...

Želje, ki izpuhtijo izpred oči, se izmaknejo tik preden se realizirajo.

4-peresna deteljica je sreča ... Se ti zdi, da se ti izmuzne, ko že misliš, da jo imaš?

Ali pa, da je vse v tebi, vse splanirano, ko pa to predstsviš javnosti, se pa zalomi ...

sasa:
Sem ravno včeraj tuhtala...

Ali bi lahko dejansko pomenilo, da če si nekaj zaželim (iz srca, ne iz ega), da to potem dobim, če pa se s tem želim "hvalit" red svetom, da se pa potem to zalomi oz izgubi pomen?

sanjalka:

--- Quote from: sasa on February 04, 2014, 01:44:39 PM ---Moram povedati, kaj sem iz sobote na nedeljo sanjala...

Bi napisala prej, pa nisem imela dostopa do računalnika.

Sanjala sem, da sem si nekaj zaželela, mislim celo, da sem si res zaželela, da najdem 4 peresno deteljico, v istem trenutku sem se znašla na ogromnem travniku z deteljicami in sem točno pred seboj naletela na 4 peresno. Potem sem jo imela kar nekaj časa in sem jo hotela slikati, na koncu se mi je pa, ko sem jo res hotela poslikati in pokazati kot dokaz ostalim ljudem, da sem jo našla, raztrgala...

--- End quote ---

Sanje mi najbolje izražajo tvojega urana v  :st na asc.
Uran ne prenese zemeljskosti, on je pobil vse svoje otroke, vse kar je ustvaril je uničil, ker se mu ni zdelo dovolj dobro, dokler je bila še ideja, je bilo super, potem pa ko je prišlo do realizacije, pa mu ni bilo nič več všeč.
Ko predsstaviš javnosti, neko tvojo idejo obelodaniš, ni več zanimiva, uran že išče novo idejo...

sasa:
Zanimivo opažanje, sanjalka...

A veš da nikoli nisem pomislila na tale vidik? moram še malo pretuhtati.

Maja:
Bolj sem mislila tako, da idealiziraš svoje zamisli oz.se ti zdi, da se bo vse izšlo, potem pa nastopijo težave.

--- Quote from: sasa on February 04, 2014, 01:55:15 PM ---Ali bi lahko dejansko pomenilo, da če si nekaj zaželim (iz srca, ne iz ega), da to potem dobim, če pa se s tem želim "hvalit" red svetom, da se pa potem to zalomi oz izgubi pomen?

--- End quote ---

Se mogoče bojiš "želeti si"?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version