Author Topic: Razlaga sanj za redne clane foruma XI  (Read 170730 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
Re: Razlaga sanj za redne clane foruma XI
« Reply #435 on: August 31, 2014, 08:01:18 PM »
Iiiiii Rena, kako lepo. Hvala ti  :-*
Sem v četrtek videla zvezdni utrinek v živo...
Zaželela isto kot v sanjah  :D
:-* :-* :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #436 on: August 31, 2014, 08:04:07 PM »
Danes sanjala stanovanje, kjer opravljam svojo dejavnost psihološke astrologije (terapije), bilo je sicer drugje, na drugi lokaciji in drugačno kot je v resnici, ampak v sanjah je bilo pač takšno.
Šla sem notri s kolegico, ki dela tukaj kot tajnica, da mi je odklenila vrata, jaz pa sem šla zalit rože, kot bi bila to moja naloga, zalivanje in skrb za rože. Sem jih zalila tako zelo, da so bile polne vode, me je malo skrbelo,da sem jih zalila preveč, ampak sem takoj pomislila, da ne, da je tako prav, saj bodo rože itak takoj popivnale odvečno vodo, ker se jih zaliva samo 1x tedensko. Bila sem pomirjena, da sem naredila prav.
Stanovanje je bilo v najvišjem nadstropju, belo, pohištvo popolnoma belo, stene bele, skratka čista belina.
Z mano je bil tudi moj dragi (se je znašel tam kar sredi sanj, v samem začetku sem v stanovanje vstopila sama s kolegico in stanovanje je bilo takrat prazno, notri ni bilo ljudi) in si je z mano ogledoval prostore, kar naenkrat je bilo več prostorov kot takrat, ko sem stopila v stanovanje in v vsakem prostoru je nekdo opravljal svojo dejavnost (vse dejavnosti so bile duhovne narave) in v enem prostoru je sedel moj mentor, samo sedel je in nas opazoval, bilo je čutiti njegovo avtoriteto, ampak tisto pravo, mehko, varno,toplo očetovsko avtoriteto...
Mislila sem si, da bi lahko živela v takem stanovanju, bilo mi je res vešč, toda ko sem pogledala skozi okno sem videla, da smo locirani v centru lj. in gledamo na glavno križišče med šiško in centrom, mi smo bili v centru. Pomislila sem, da to mi pa ni všeč, saj bi stalno poslušala ta hrup križišča in slišala bi tudi veliko siren (rešilni avtomobili, policijski), tega si pa res ne želim poslušati vsak dan, to bi me preveč obremenjevalo, bilo bi preveč stresno zame.
Nakar vidim, da gre skozi to križišče ženska, visoka ženska in dva otroka, bilo me je strah, da jo bodo povozili avtomobili, vednar je niso, nihče v tem času ni peljal skozi križišče, čeprav bi morali peljati, saj so imeli zeleno luč..
Zazdelo se mi je, da je ta ženska pokojna žena mojega dragega, skrbelo me je zanjo, vendar je k sreči varno prišla skozi križišče.
Ko sem se odmaknila od okna in šla proti izhodu stanovanja, sem ugotovila, da mojega dragega ni več ob meni, bilo mi je čudno kam je šel in sem ga šla iskat, če je v kateri izmed sob. Nikjer ga ni bilo, zato sem šla še enkrat pogledat, če sem slučajno kaj spregledala in takrat v eni izmed sob vidim pod omaro stopala njegovih nog in poleg še dva para nog (občutek, da so bile to noge njegove sestrične in ne vem več še koga), bil je skrit oz. vsi trije so bili skriti za omaro, ni mi bilo jasno zakaj...?
Naprej se ne spomnim več....

Stanovanje je tvoj prostor, v katerega se zatečeš, da lahko ustvarjaš, kreiraš življenje popolnoma neobremenjeno. V najvišjem nadstropju, dovolj visoko, da si varna in bližje duhovnemu napredku. V tem stanovanju lahko ustvarjaš (belina – nepopisan list), vse, kar narediš, je prav. Četudi preveč zaliješ rože, je prav, kajti življenje je tisto, ki se uravnava samo in narava, življenje najde poti preživetja. Prostori v stanovanju, ki jih je bilo nato več, lahko kažejo potrebo po organiziranosti, da se določene stvari odvijajo na določenem mestu.
A nečesa se bojiš. Rada bi ostala zaščitena v svojem belem, neomadeževanem stanovanju, potrebuješ občutek varnosti (mentor) in ne maraš, da te zdrami kakšna »sirena«. Česa nočeš uvideti in si priznati? Lahko stopiš na cesto, ne bo te povozil avto (simbol za »šofiranje svojega življenja). Vendar moraš življenju zaupati, zelena luč za avtomobile (zate) in hkrati vesolje že poskrbi, da si VARNA. Ne boj se odpreti omar in iz njih strest zastarelo šaro. Tvoj dragi bo še vedno tam, tudi če z njim podeliš kakšne svoje strahove. Skupaj z njim si močna in blagoslovljena ženska.  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #437 on: August 31, 2014, 08:26:18 PM »
Danes sem sanjala, da me zasleduje en človek, ki je bil zelo nevaren in so ga enkrat že zaprli, mu posekali roke, ampak je ušel. Lovil me je po nekem gozdnatem hribu in nisem se mu mogla skrit. Hotela sem, da ga spet dobijo, da ne bo česa storil meni ali komu drugemu. Znašel se je pred mano in me hotel opečt z neko vročo kovinsko palico. Potem se je pojavila policija, to, isto palico sem vzela jaz in opekla njega. Kri je kar vrela z njega, ampak umret pa ni hotel.

Ko v sanjah mesarim, gre za neko prelomnico.  :-X

Ma si ne morem pomagat, ker pač poznam situacijo okrog tvoje zaposlitve, zato si tu predstavljam tvojo ogroženost, tvoj občutek, da se kljub najboljšim možnostim in prizadevanjem, nekako vmeša življenje, usoda, nekaj, na kar nimaš vpliva. Čeprav si se tako borila, končno pustila prejšnjo službo, ki te je obremenjevala (tej situaciji simbolično posekala roke), misleč, da sedaj mora prit nekaj novega, svetlega. A glej ga zlomka, tej situaciji ni bilo dovolj posekat roke, noge so ostale. A se vztrajno boriš naprej in spet vidim, kako skrbiš za druge. Spet si ti tista odgovorna, ki boš poskrbela za druge! A res? Kljub policiji, še vseeno dejavna, čutiš, da moraš jemati stvar v svoje roke. Kri - življenje se nadaljuje...  :-*

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #438 on: August 31, 2014, 08:44:28 PM »
Hvala, Rena.

Vsekakor je povezano s službo, ker sem šla tisto noč s polno glavo skrbi spat.
Razmišljala sem ... Mogoče so te sanje povezane z novico, da bomo morali delat nočne. Meni so se v vseh teh letih tako zagabile, da ne znam povedat. In ko sem mislila, da je tega konec (nevaren človek, ki je zaprt), ecco, spet (pobegne in me lovi). Spomini na slabo počutje, na to, kako sem bila sita vsega in izmozgana in se mi ni zdelo pravično, da moram čisto vsak svoj trenutek žrtvovat ... Zdaj pa me to spet lovi. Neizbežno, ponovno, prekleto, usojeno.
Mogla bi te prve vtise predelat čez dan, sem jih pa nesla s seboj v posteljo.

In ja, vzeti stvar v svoje roke - tudi v tem primeru bom storila tako - vendar bolj odločno kot do sedaj. Konec koncev sem močnejša, bolj prepričana v to, da se bom postavila zase in si bolje postlala.

Tu sem se spomnila na besede mojega bivšega šefa: "Moj moto je pomagaj si sam in Bog ti bo pomagal. Ampak samo prvi del - pomagaj si sam."
9ZK 656

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #439 on: August 31, 2014, 09:00:44 PM »
Majaaaa. Tudi Bog ti bo pomagal. Ko boš res verjela.  :-*

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #440 on: August 31, 2014, 09:08:01 PM »
Bog je itak v vsem, torej tudi v nas. Mi smo Bog, Bog je Mi ...
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #441 on: September 01, 2014, 10:20:29 AM »
Bog je itak v vsem, torej tudi v nas. Mi smo Bog, Bog je Mi ...

Potem verjemi vase, vera v to, da se bo vse dobro izteklo, da bo vse tako kot mora biti ;) :-*
Uf, tudi meni kdaj zmanjka te vere, pa tako zelo je vera v to, da je vse prav tako kot je in da se bo vse dobro izteklo osvobajajoča :)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #442 on: September 01, 2014, 10:21:24 AM »
Danes pa sanjala Teo, ne spomnim se točno kaj, samo spet si imela kratke temne, lase, bila si mladostna, zadovoljna, spočita... ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #443 on: September 01, 2014, 10:34:52 AM »
Danes sanjala stanovanje, kjer opravljam svojo dejavnost psihološke astrologije (terapije), bilo je sicer drugje, na drugi lokaciji in drugačno kot je v resnici, ampak v sanjah je bilo pač takšno.
Šla sem notri s kolegico, ki dela tukaj kot tajnica, da mi je odklenila vrata, jaz pa sem šla zalit rože, kot bi bila to moja naloga, zalivanje in skrb za rože. Sem jih zalila tako zelo, da so bile polne vode, me je malo skrbelo,da sem jih zalila preveč, ampak sem takoj pomislila, da ne, da je tako prav, saj bodo rože itak takoj popivnale odvečno vodo, ker se jih zaliva samo 1x tedensko. Bila sem pomirjena, da sem naredila prav.
Stanovanje je bilo v najvišjem nadstropju, belo, pohištvo popolnoma belo, stene bele, skratka čista belina.
Z mano je bil tudi moj dragi (se je znašel tam kar sredi sanj, v samem začetku sem v stanovanje vstopila sama s kolegico in stanovanje je bilo takrat prazno, notri ni bilo ljudi) in si je z mano ogledoval prostore, kar naenkrat je bilo več prostorov kot takrat, ko sem stopila v stanovanje in v vsakem prostoru je nekdo opravljal svojo dejavnost (vse dejavnosti so bile duhovne narave) in v enem prostoru je sedel moj mentor, samo sedel je in nas opazoval, bilo je čutiti njegovo avtoriteto, ampak tisto pravo, mehko, varno,toplo očetovsko avtoriteto...
Mislila sem si, da bi lahko živela v takem stanovanju, bilo mi je res vešč, toda ko sem pogledala skozi okno sem videla, da smo locirani v centru lj. in gledamo na glavno križišče med šiško in centrom, mi smo bili v centru. Pomislila sem, da to mi pa ni všeč, saj bi stalno poslušala ta hrup križišča in slišala bi tudi veliko siren (rešilni avtomobili, policijski), tega si pa res ne želim poslušati vsak dan, to bi me preveč obremenjevalo, bilo bi preveč stresno zame.
Nakar vidim, da gre skozi to križišče ženska, visoka ženska in dva otroka, bilo me je strah, da jo bodo povozili avtomobili, vednar je niso, nihče v tem času ni peljal skozi križišče, čeprav bi morali peljati, saj so imeli zeleno luč..
Zazdelo se mi je, da je ta ženska pokojna žena mojega dragega, skrbelo me je zanjo, vendar je k sreči varno prišla skozi križišče.
Ko sem se odmaknila od okna in šla proti izhodu stanovanja, sem ugotovila, da mojega dragega ni več ob meni, bilo mi je čudno kam je šel in sem ga šla iskat, če je v kateri izmed sob. Nikjer ga ni bilo, zato sem šla še enkrat pogledat, če sem slučajno kaj spregledala in takrat v eni izmed sob vidim pod omaro stopala njegovih nog in poleg še dva para nog (občutek, da so bile to noge njegove sestrične in ne vem več še koga), bil je skrit oz. vsi trije so bili skriti za omaro, ni mi bilo jasno zakaj...?
Naprej se ne spomnim več....

Stanovanje je tvoj prostor, v katerega se zatečeš, da lahko ustvarjaš, kreiraš življenje popolnoma neobremenjeno. V najvišjem nadstropju, dovolj visoko, da si varna in bližje duhovnemu napredku. V tem stanovanju lahko ustvarjaš (belina – nepopisan list), vse, kar narediš, je prav. Četudi preveč zaliješ rože, je prav, kajti življenje je tisto, ki se uravnava samo in narava, življenje najde poti preživetja. Prostori v stanovanju, ki jih je bilo nato več, lahko kažejo potrebo po organiziranosti, da se določene stvari odvijajo na določenem mestu.
A nečesa se bojiš. Rada bi ostala zaščitena v svojem belem, neomadeževanem stanovanju, potrebuješ občutek varnosti (mentor) in ne maraš, da te zdrami kakšna »sirena«. Česa nočeš uvideti in si priznati? Lahko stopiš na cesto, ne bo te povozil avto (simbol za »šofiranje svojega življenja). Vendar moraš življenju zaupati, zelena luč za avtomobile (zate) in hkrati vesolje že poskrbi, da si VARNA. Ne boj se odpreti omar in iz njih strest zastarelo šaro. Tvoj dragi bo še vedno tam, tudi če z njim podeliš kakšne svoje strahove. Skupaj z njim si močna in blagoslovljena ženska.  :-*

Hvala Rena za tole razlago :-*
Ja, nekako se verjetno res dvignem nad probleme, ko nastanejo, v duhovni svet, v svet, kjer je vse čisto, belo, neomadeževano in tukaj se počutim varno, tukaj notri je tudi avtoriteta ob kateri se počutim pomirjeno, čeprav vem, da tudi v tem svetu deluje vse po nekem vzorcu, vsak v tem stanovanju je imel namreč svoj prostor, v katerem je opravljal točno določeno dejavnost, točno se je vedelo kdo kam spada in tudi mentor je imel svoj prostor, ki je bil sredi tega stanovanja, v samem središču, naokoli smo bili ostali...Vedela sem, da se po sobah ne moremo mešati, da tudi meni pripada določen prostor, kjer opravljam svojo dejavnost in izključno sem bila lahko le v tem, svojem prostoru, v ostale sem sicer imela tudi vpogled, vendar notri nisem imela kaj početi, tako kot ostali niso imeli kaj početi v mojem prostoru....to se je pač enostavno vedelo, da je tako...
Sobe v stanovanju si sama razlagam tudi kot moje notranje prostore, kamor se lahko zatečem, dvignem nad vsemi problemi...
Ostalo pa sem ti napisala tudi na privat ;)

Hvala srčica :-* :-* :-*

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #444 on: September 02, 2014, 08:17:44 AM »
Tretji dan zapored sanjam, da vozim avtobus.
Prvi dan-vozila avtobus...podrobnosti se ne spomnim
Drugi dan-bila je nesreča dveh vlakov, hvalabogu nič ranjenih,
so pa potrebovali prevoz. Mi oče pokaže avtobus in reče-saj zmoreš! In jaz sem jih peljala z avtobusum-so se vsi čudili, da sem upala vozit avtobus. Eni so celo ploskali. Počutila sem se hrabro.
Danes-avtobus, brez šoferja in z nekaj potniki čaka...pa sem se vsedla za volan in peljala.
Ful so mi bili hvaležni. Jaz pa spet hrabra in zadovoljna z občutkom, da to sploh ni tako teško.

In po treh dneh mi je dalo misliti, da mi avtobus najbrž želi nekaj sporočit.?!
Rena, se že veselim tvojega komentara
« Last Edit: September 02, 2014, 10:03:31 AM by Gloria82 »
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #445 on: September 02, 2014, 11:16:46 AM »
so pa potrebovali prevoz. Mi oče pokaže avtobus in reče-saj zmoreš! In jaz sem jih peljala z avtobusum-so se vsi čudili, da sem upala vozit avtobus. Eni so celo ploskali. Počutila sem se hrabro.
Danes-avtobus, brez šoferja in z nekaj potniki čaka...pa sem se vsedla za volan in peljala.
Ful so mi bili hvaležni. Jaz pa spet hrabra in zadovoljna z občutkom, da to sploh ni tako teško.

Avto-kako vozimo svoje življenje
Avtobus-kako vozimo življenje več ljudi (neke družbe, skupine, nekih ljudi, ki so na isti poti...)

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #446 on: September 02, 2014, 03:41:38 PM »

Avtobus-kako vozimo življenje več ljudi (neke družbe, skupine, nekih ljudi, ki so na isti poti...)

Hvala Sanjalka.
Ker je šlo v  vseh primerih za neko reševanje, bi potem takem rekla, da sem oseba, ki pač ne stoji križem rok, ampk ko pride
do nekih težav (problemov, zastojev,...) jih probam rešit.
Vaaaav, ampak res....

SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #447 on: September 04, 2014, 09:30:47 AM »
Jaz sem pa danes sanjala misi,...
da smo nastavili dve pasti za misi, eno zraven druge, in vedno so bile polne. pa smo ujete misi odnesli, ponovno nastavili, ponovno ujete. In tako kar nekajkrat.  In ko smo prisli pogledat enkrat, je bilo poleg tistih misi se ogromno drugih zivih misi ki so hodile naokoli in vohljale ujete miske, in jedle hrano tam okoli itd...

pa sem se zbudila. Misi? Aja ne niso bile bele misi :D Cisto navadne sive in rjave miske.  ::)

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #448 on: September 04, 2014, 09:56:12 AM »
Jaz sem pa danes sanjala misi,...
da smo nastavili dve pasti za misi, eno zraven druge, in vedno so bile polne. pa smo ujete misi odnesli, ponovno nastavili, ponovno ujete. In tako kar nekajkrat.  In ko smo prisli pogledat enkrat, je bilo poleg tistih misi se ogromno drugih zivih misi ki so hodile naokoli in vohljale ujete miske, in jedle hrano tam okoli itd...

pa sem se zbudila. Misi? Aja ne niso bile bele misi :D Cisto navadne sive in rjave miske.  ::)

Miška je plašna, povsod vohlja naokoli, se pogosto ujame v past. Torej notranji strahec, zaradi katerega se vrtiš v krogu, vedno znova vračaš v to "past". Menda je pa miška tudi seksualni simbol  ;D

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #449 on: September 04, 2014, 12:06:34 PM »

Hvala Sanjalka.
Ker je šlo v  vseh primerih za neko reševanje, bi potem takem rekla, da sem oseba, ki pač ne stoji križem rok, ampk ko pride
do nekih težav (problemov, zastojev,...) jih probam rešit.
Vaaaav, ampak res....

Ti rešuješ cel kolektiv (avtobus) ;)
Kateri kolektiv, katero družbo rešuješ?