Namenjeno članom, torej vam in nam. > Prostor za razvedrilo

VICI 2.del

<< < (55/72) > >>

Jane:
 ;D ;D

Tejka:
Mujo i Haso razgovaraju i Haso primeti da Mujo ima nešto na glavi i pita ga:
- Mujo sta imaš to na glavi?
Mujo mu odgovara:
- Infekcija od mišljenja!
- Kako to od mišljenja?
- Pa mislio sam da me Fata neće pogoditi sa tanjirom!

Tejka:
Englez, Francus i Bosanac razgovaraju o omiljeni pozama u seksu.
Englez:
-" Ja volim odozgo, da gledam njeno lijepo lice! "
Francus:
-" Ja volim odozdo, da gledam sise! "
Bosanac:
-" Ja volim otpozadi, da gledam utakmicu"

Tejka:
Odlucila Princeza da se uda ali samo za onog koji moze 30 puta uzastopce "ono" inace ode glava. Prijavi se Nijemac. Odradi 10 puta i nemoze vise - ode glava. Prijavi se Italijan odradi 20 puta i nemoze vise - ode glava. Prijavi se Bosanac. Kako koji puta odradi zabiljezi kredom recku na zidu. 29. recka kad ce ti Princeza:
- "28."
Bosanac odgovara:
- "29."
Princeza opet:
- "28."
Bosanac ljutito izbrisa sve recke sa zida:
- "E sad cemo ponovo!"

sasa:
Dejanski e-mail, ki ga je naš IT sodelavec poslal na NKBM:

Pozdravljeni! 
Moj direktor mi je poslal spodnji screenshot kjer piše, da bo vaša spletna aplikacija prenehala delovati. Situacija:
1.       Samo direktor ima dostop do spletne aplikacije in jaz o vaši banki ne vem nič (razen to, da vas je država z mojim denarjem dokapitalizirala)
2.       Direktor nima časa se raziskovat kaj je EPP, EPP FAT, ... boji pa se rdečega stavka, ki pravi, da bo jutri »onemogočeno kreiranje in pošiljanje plačilnih nalogov banki«.
3.       Jaz, kot zaposlen v IT-ju ne razumem kaj hočete povedati s svojim sporočilom in mu ne morem zagotoviti, da bodo naši sistemi jutri normalno delovali.
4.       Verjamem, da bi mi najlažje in najhitreje razložili po telefonu za kaj gre, a ko sem vas klical, sem bil 6. v čakalni vrsti in sem v 10 minutah napredoval za eno mesto. Kratek izračun mi pravi, da bi vas moral čakati 1h. Kar se mi zdi absurdno in bi vam svetoval, da uvedete funkcijo »pokličemo vas nazaj ko bo operater fraj« ...

Mi lahko prosim razložite za kaj gre, če/kaj moramo narediti in ali bo jutri blackout?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version