Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
Angelske karte - osebno sporočilo 14.del
Jane:
--- Quote from: Pika on March 14, 2014, 08:44:26 AM ---
--- Quote from: Jane on March 13, 2014, 01:38:09 PM ---Še jaz za biznis ;D
--- End quote ---
Jane, vodniki zate.
Hmmm.... čudne karte. Boš še ti sama odgovor iz njih izvlekla. Ne vem, ali pravilno razumem.
Sicer na koncu karta GIFTS, ki napoveduje dobre stvari, dober izid, vendar boš očitno imela neke ovire vmes ali pa pred tem oz. sama sebe pri nečem oviraš.
- prva karta SHADOW / DIVINE HEALERS
Predvsem - bistvo karte: Bodi blaga, tolerantna do sebe!!
Si jezna? Nečemu kljubuješ?
Skratka, neke sence te gnjavijo oz. neka "sovražna" nastrojenost. Nekaj se ne počutiš dobro.
Lahko se nanaša tudi na nekoga drugega. Imaš "čudne" sodelavce? ??? ?? Mogoče moraš biti previdna pri tem, koga boš vpeljala v ta biznis. HM MORAM PREMISLIT, SODELAVCEV NIMAM. MOGOČE SHADOW - SENCA DVOMA A BO USPELO. TUKAJ SE BOLJ NAJDEM, NE VEM KR NE MOREM SE PREPUSTIT. kOMPLICIRAM, PA PONAVADI NIKOL NE.
- RESTRICTON / JOY GUIDES
Neke frustracije se kažejo. Kot da bi se nekaj, ali mogoče ti v svojih mislih, zataknila. Opozarjajo te, da se nisi zataknila. Na sliki je glava, ki ima okrog navito verigo. Lahko se tiče tudi drugih. To boš ti bolje vedela.
Zadevo rešuj s humorjem. ;) Sporočilo: Ni tako kritična zadeva. Pomagajo ti, da boš pogledala na situacijo z druge plati in... se smejala na svoji poti naprej. ;)
- GIFTS / JOY GUIDES
Odpri srce in pričakuj dobre stvari, da se zgodijo. :) Ne opaziš vseh darov, ki ti pridejo na pot.
Osredotoči se na dobre stvari in vse bo steklo fino in fajn. ;) OK SE BOM OSREDOTOČILA NA SAME LEPE STVARI :) MANIFESTIRAT PA MENDA ŽE ZNAM HEHE.
Jane, lahko ob priliki še enkrat vržem, če želiš.
Očitno moraš nekaj spucat, pa bodo darilca z mašnicami zaplesala. :-*
--- End quote ---
Hvala Pika, sem odgovorila zgoraj v citiranem :-*
cvetka:
--- Quote from: Pika on March 14, 2014, 08:24:18 AM ---
--- Quote from: cvetka on March 13, 2014, 01:34:37 PM ---Pika, ali te lahko še jaz prosim, se pa vprašanje tiče moje ožje družine, :-*
--- End quote ---
Cvetka, evo vodnike zate. :)
- Invention / Creativity Guides
tudi zate ta karta. Če ti življenje ponudi limone, si ustvari limonado. Vodniki ti pri tem pomagajo. Ne glede na to, kdo si in v kakšnih okoliščinah se nahajaš, življenje je vedno skupek obojega, pozitivnega in negativnega. Hvaležna bodi za pluse v svojem življenju in bodi kreativna z "minusi". Pomagali ti bodo, da boš uporabila svoje sposobnosti in preoblikovala vsako situacijo v eno boljših. Ne gre za to, da zanikaš morebitno bolečino, temveč, da jo uporabiš kot vzpodbudo, da se dvigneš na višji nivo. Prosi vodnike za pomoč, da ti dajo gorivo za to, da ustvariš boljše situacije. ;)
- Purpose / Master Teacher
Pomikaš se v skladu s svojim namenom. K svojemu namenu. Vse se dogaja v skladu s tem. Trud se ti bo poplačal, s srcem in dušo se predaj temu, kar želiš doseči oz. kar nameravaš. Svarijo te pred morebitno izčrpanostjo, zato ti svetujejo, da bodi zmerna pri svojih prizadevanjih in si vzemi čas za počitek.
S predanostjo in vztrajnostjo pa boš dosegla to, kar si želiš in pomagali ti bodo odstranjevati ovire.
- Decisions / Higher Self
Soočena si s številnimi možnostmi izbire in ne veš, kaj bi naredila. Bi ostala ali odšla? Nadaljevala z delom ali opustila projekt? Vodniki so ti pripravljeni pomagat, vendar ti svetujejo, da nekaj "žogic, s katerimi žongliraš", daš na stran in se osredotočiš na to, kar ti je v tem trenutku najbolj pomembno. Prioritete, ki ti napolnijo duha. Ne ukvarjaj se z zahtevami oz. pričakovanji drugih.
Njihovo sporočilo: "Ne skušaj biti vse za vsakogar. To je izguba časa."
Cvetka, upam, da sem ti kaj pomagala. Najbolje boš pa sama si razložila te odgovore, ker veš, kaj si vprašala. Se pa karte fajn dopolnjujejo ena z drugo.
:-*
--- End quote ---
Pika hvala. Tako je resnično vse, kar je zapisano, da bolj ne bi moglo biti, označila sem dve bistveni zadevi; ključno pa je to; ali ostati ali oditi. v življenju sem bila vedno vztrajna in predana, dosegla sem tisto, kar sem si zadala za cilj(angeli so bili na moji strani), ampak tole trenutno stanje je pa očitno preveč za moje srce. Bodi dobro, :-*
Škratinja Nagaya:
--- Quote from: Tea on March 13, 2014, 04:29:08 PM ---Pikaaaaaaa prosim še zame :-*
--- End quote ---
Tea, izvoli. Sama boš najbolj vedela, na kaj se nanašajo odgovori. ;)
- prva karta: ODVZEM / vodniki blaginje
Nekaj te zelo skrbi in sicer glede financ (lahko se nanaša tudi na udobje, varnost, celo ljubezen). Da ne boš imela dovolj za pokrivanje svojih potreb, skušaš privarčevati vsak cent. Tvoji strahovi ti povzročajo, da celo podzavestno iščeš rešitev pri drugih, da bi te na nek način pomirili ali da bi hotela od njih neko "garancijo". Vse skupaj lahko pripelje do tega, da bodo drugi začutili tvoj strah oz. negotovost in stopili korak stran, s tem pa povzročili še večji občutek stiske. Vodniki ti pomagajo, da se boš osvobodila teh strahov oz. skrbi, da bo moč manifestacije lahko stekla v smeri ustvarjanja blaginje. Odpri srce za darove Univerzuma, kar lahko narediš tako, da deliš to, kar imaš: nasmeh, kompliment, pomoč, svoj čas. Očisti se teh skrbi in zadeve bodo stekle. ;)
- druga karta: RESNICA / VIŠJI JAZ
Moč razuma, intelekt. Uporabi ju, ko ocenjuješ svoje življenje, dogodkov si ne interpretiraj skozi čustva. Na preteklost poglej racionalno, tako da si boš lažje razložila, kar se dogaja v tem trenutku. Mogoče boš opazila, da nekaj izziva tvoja načela, tvojo etiko. Postavi se za svojo resnico. Ne izogibaj se oz. ne pretvarjaj se, da problema ne vidiš, samo zato, da se boš bolje počutila v nekem trenutku. Svoje zaznave, opažanja, pa deli z ljudmi okrog sebe. Vprašaj se, KAJ je problem, ne, KDO je problem. Samo tako boš lahko našla prave rešitve s produktivnimi izidi. Tvoje percepcije so izostrene v tem trenutku, tako da boš lahko naredila pomembne in nujne spremembe v tem času.
Carl Jung: "Ko je diagnoza prava, se lahko začne zdravljenje."
Poglej za resnico pod površjem.
- tretja karta: PREVARA
Spet govori o isti stvari. Ni vse tako, kot je videti. Nekaj NI OK, tako da pozorno opazuj, kaj se dogaja okrog sebe, kot tudi to, kaj se dogaja V TEBI. Tile vodniki ti kar direktno sporočajo, da je nekdo potencialno sposoben te izkoristiti ali zmanipulirati na nek način (čeprav nenamerno). Zaupaj svojim občutkom!! Čeprav si boš rekla, da to pa že ne more biti tako, iskala opravičila, te vodniki opozarjajo, da sta prevara in izdajstvo težko vidna.
Včasih gre pri teh zadevah lahko samo za samozaščito, pač na tvoj račun. Nekdo ti nekaj zamolči, ker misli, da bo s tem naredil dobro, pa ne naredi nič dobrega. Si pa pri tem zaščitena, varovana. Prosi vodnike za varnost.
- potegnila sem še eno karto, kot izid. SKUPNOST / DUHOVNI PREDNIKI ;)
Potrebuješ dušno podporo svojega "plemena". Skupino. Poveži se z drugimi, tvoja duša išče ljubezen in podporo, ki prihaja s strani prave skupnosti - "tvojih ljudi". Vodena si k njim.
Brez dlake na jeziku so tile vodniki. ;) Verjamem, da boš sama najbolje izluščila odgovor. :-*
Škratinja Nagaya:
--- Quote from: Rena on March 14, 2014, 06:12:05 AM ---Pikca, tudi jaz prosim za angelsko sporočilo.
1. vprašanje: služba in osredotočenost na spremembe.
2. vprašanje: osebno življenje...moj resnični jaz....
Hvalaaaaaaa :-*
--- End quote ---
Rena draga,
za prvo vprašanje pravijo vodniki takole... če povzamem:
Pomikaš se v skladu s svojim namenom. Si na pravi poti. Vendar pazi, da se ne izčrpaš in vzemi si čas za počitek.
Občutljiva si še vedno zaradi preteklih izkušenj, ampak si moraš zaupati. Varna si, najhujše je za tabo. Čas je, da se ozdraviš preteklosti in potegneš čimveč iz svojih izkušenj.
Vodena si k ljudem, skupnosti, ki predstavljajo tvoje sorodne duše. Ne izoliraj se, temveč se poskusi povezati z drugimi. Skupina ti bo v pomoč pri doseganju ciljev. ;)
Drugo vprašanje:
Se slučajno s kom prepiraš?? Kaže na konflikte, borbe. Lahko so to borbe same s seboj, vse od pogodbenih pogajanj do ločitvenih postopkov je zajeto noter. Te pa opozarjajo, da rešitev ne bo lahkotna. Boš pa razvila moč in strast za to, v kar verjameš.
Tvoj resnični jaz je pa zelo igriv. :) Tvoj notranji otrok hlepi po radoživosti, po igri, po fantaziji, nahrani ga. Lahko obiščeš gledališče, lahko se rekreiraš kako drugače, skratka, če mu ne boš dopustila živeti, cveteti, lahko padeš v kronično slabo voljo. Tako da... vzemi si čas za igro!
Lahko gremo skupaj pit. Jaz tudi to rabim. :D
Tvoja družina je varna. Vse je dobro in nimaš se česa bati. Sveti Duh še posebej skrbno bdi nad tvojo družino in tvojm domom. Ne skrbi.
:-*
Rena:
Prvi odgovor zelo umesten...sem se vključila ravno včeraj v novo skupino, si rajtam prit do nečesa novega...izobraževanje za osebnostno rast...
Drugi pa, ah ja, trgamo, seciramo, iščemo...vse... nič ni podarjeno preko igre...čeprav ni da ni ;D
Hvala draga Pika, je še kar nekaj za premlet :-* :-* :-*
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version