9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Maja on January 20, 2013, 08:54:17 PMQuote from: Nena on January 20, 2013, 08:48:53 PMHelou...če bo slučajno katera pri volji in pri kartah, bi prosila za eno sporočilce. Hvalaaa Izvoli, Nena ...DANA: Visoka svečenica: Imate božansko znanje, s katerim lahko skozi duhovna učenja pomagate drugim.Hvala Maja ...ti si res vsestranska Danes je sicer eden izmed tistih dni v letu, ko se počutim, kot "nizka pomočnica svečenici". Me je pa pobožalo sporočilce
Quote from: Nena on January 20, 2013, 08:48:53 PMHelou...če bo slučajno katera pri volji in pri kartah, bi prosila za eno sporočilce. Hvalaaa Izvoli, Nena ...DANA: Visoka svečenica: Imate božansko znanje, s katerim lahko skozi duhovna učenja pomagate drugim.
Helou...če bo slučajno katera pri volji in pri kartah, bi prosila za eno sporočilce. Hvalaaa
Quote from: Nena on January 20, 2013, 08:59:27 PMQuote from: Maja on January 20, 2013, 08:54:17 PMQuote from: Nena on January 20, 2013, 08:48:53 PMHelou...če bo slučajno katera pri volji in pri kartah, bi prosila za eno sporočilce. Hvalaaa Izvoli, Nena ...DANA: Visoka svečenica: Imate božansko znanje, s katerim lahko skozi duhovna učenja pomagate drugim.Hvala Maja ...ti si res vsestranska Danes je sicer eden izmed tistih dni v letu, ko se počutim, kot "nizka pomočnica svečenici". Me je pa pobožalo sporočilce Dont't worry tud svečenica se mora od pomočnice marsikaj naučit
Če kdo rabi, boginje čakajo
Quote from: Daia* on January 22, 2013, 11:11:43 AMČe kdo rabi, boginje čakajo Ooooooo, jaz se zelo želim sporočilca.Službena pot.Hvala!
Še zame prosim eno sporočilce.V četrtek odhajam na dopust v tople kraje
Seveda Boginje...sem v vrsti Hvalaaa
Jaz tudi, prosim.
Boginje pa vedno , tud jaz prosim, hvala