Author Topic: KARMIČNE ASTROLOŠKE KARTE II  (Read 14339 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Opal

• Mojster
Re: KARMIČNE ASTROLOŠKE KARTE II
« Reply #15 on: November 13, 2012, 11:29:15 AM »
Prosim, še jaz  :)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #16 on: November 13, 2012, 11:30:38 AM »
lepo lepo prosim še jst  :P :-*

Čistijo se prepričanja o tvojem telesu, tvojih vrednotah in o tem kaj si želiš, kaj potrebuješ in kako svojo samozavest povezuješ s svojo lastnino. Če je življenje samo opredmeteno, ni dosti vredno ...
Poleg tega gre tudi za odnose, za težnjo po posedovanju, lastninski skupnosti iz katere nastane družina ....... Imetnik le-te pa živi s stalno skrbjo - učenje pa poteka, da je nemogoče izgubiti zemeljsko lastnino /fizično lastnino/ .....
Vprašanje: kaj bo ostalo od človeka, ki je izgubil kar ima, ko pa je vendarle on tisti, kar ima ... no tko nekako je sprožil misli tale mrk v znamenju Škorpijona

Mogoče trenutno ne vidiš najbolje poti, mogoče jo preveč idealiziraš ... vsekakor je Neptunska tema prisotna in še nekaj časa bo ..... kar pomeni, da je najbolje se prepustiti tej energiji: enostavno se prepustiti in popuščati fiksacije, trdno držanje stvari v rokah ... kajti to bi bile izgube, prepustiti in verjeti, biti navdahnjen in biti znotraj sebe v miru .... to je tema učenj

Zdajle sem še pogledala, ko imaš karto v podpisu, kam ti pade mrk - opozicija na tvoj karmičen vozel v znamenju bika v 5 hišo - pa si preberi v astrološkem kotičku kaj to pomeni.... je vezano na moj odgovor in tvoje vprašanje.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #17 on: November 13, 2012, 11:31:27 AM »
No pa dejmo  :)

Tvoja trenutna situacija se navezuje na tvojo kariero in tvoj družbno socialni status. Govori o novostih, govori o nepričakovanih spremembah in zapletih, to pa le zato, da ti odpira možnost nove vizije, novega projekta, ki se ga je potrebno lotit na nenavaden način. Vodnarsko energijo imava odprto: torej tudi astrologija - predvsem pa nekaj, kar ni podobno tistemu, česar si se oklepala kot varnost in stabilnost. Orješ pač nove poti in nove procese. V tem času mrka pa boš spoznala svojo vizijo in odkrila svoje možnosti, ki bodo precej drugačne od tega, kar si si do sedaj mislila.

Kaj ti prinaša:  iskanje in najdenje pravih povezav. Zanimivo je, da imaš vse odgovore tako zelo blizu sebe, da se vse nahaja že ob tebi in da zaradi gozda ne vidiš drevesa. Miselno se zdaj umiri in poslušaj sporočila ............tvoja vizija je prava, zaupaj, vendar ne glavi - zaupaj srcu in ideji in dobiš pomoč - kajti to bo neke vrste skupinsko delovanje.

Hvala Tea  :-* Sem imela že par prebliskov za katere so mi padle tudi dobre karte. Me pa res pelje drugam ja, zaenkrat še puščam da dozori in oblikujem vse skupaj  :)

Drugam ja .......bravo
www.Astro-Star.net

Offline sandry_ca

• Mojster
  • Ste bitje svetlobe, ljubezni in inteligence. <3
« Reply #18 on: November 13, 2012, 11:31:50 AM »
lepo lepo prosim še jst  :P :-*

Čistijo se prepričanja o tvojem telesu, tvojih vrednotah in o tem kaj si želiš, kaj potrebuješ in kako svojo samozavest povezuješ s svojo lastnino. Če je življenje samo opredmeteno, ni dosti vredno ...
Poleg tega gre tudi za odnose, za težnjo po posedovanju, lastninski skupnosti iz katere nastane družina ....... Imetnik le-te pa živi s stalno skrbjo - učenje pa poteka, da je nemogoče izgubiti zemeljsko lastnino /fizično lastnino/ .....
Vprašanje: kaj bo ostalo od človeka, ki je izgubil kar ima, ko pa je vendarle on tisti, kar ima ... no tko nekako je sprožil misli tale mrk v znamenju Škorpijona

Mogoče trenutno ne vidiš najbolje poti, mogoče jo preveč idealiziraš ... vsekakor je Neptunska tema prisotna in še nekaj časa bo ..... kar pomeni, da je najbolje se prepustiti tej energiji: enostavno se prepustiti in popuščati fiksacije, trdno držanje stvari v rokah ... kajti to bi bile izgube, prepustiti in verjeti, biti navdahnjen in biti znotraj sebe v miru .... to je tema učenj

uuu zanimivo...hvala Tea :-*

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #19 on: November 13, 2012, 11:35:36 AM »
Jaz tudi, prosim.

Haha, zanimivo Saša - znamenje Device se je odprlo - kar dejansko pomeni, da bo potrebno narediti nekoliko reda in analize v tvojem delovnem okolju, pa tudi v vsakodnevnih navadah in ritualih.
Kam te posledično pelje - v modrost in razumevanje življenja, kajti srečavala se boš s svojimi ideali in doživljala različne vpoglede, da bi lahko razumela življenje.

Mogoče pa je čas, da spraviš na dan svoje zdravilne sposobnosti in začneš "služiti drugim" na drugačen načnin, kot pa si do sedaj vajena. Odpri pokrov svoje škatlice in poglej širše.
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #20 on: November 13, 2012, 11:38:38 AM »
Prosim, še jaz  :)

Tole je pa čisto karmično vprašanje - treba se bo soočit z vidikom moči/nemoči, smrti/novega rojstva, prerojevanja in dobiti vpogled v skrivnost svojega življenja.

Torej, prepoznati sebe v globino, dvigniti sence, da lahko zasiješ in zažariš. Uspeh bo na osnovi vpogleda v tvojo karmično pot ............ v prepoznavanje sebe in svojih talentov, sposobnosti in poti.
www.Astro-Star.net

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
« Reply #21 on: November 13, 2012, 11:39:53 AM »
Tea, te lahko danes še jaz pocukam za rokav, prosim?  :)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #22 on: November 13, 2012, 11:44:33 AM »

Škorpijonska tema Daia - torej je zate tale sončni mrk pomemben in je čas za čiščenje in očiščenje, delanje prostora za novo in srečanje s svojimi fobijami in strahovi glede tvojega družbeno-socialnega statusa.

Torej pomembna je kariera - pomemben je cilj in pomembno je, kam si namenjena. Tukaj te usoda pelje tja, vendar pa brez tvojega nadzora okoliščin ne bo nič, torej tvojih odločitev.

Kaj ovira:

uspeh in prevzeti odgovornost za uspeh .............. jap. Preveč se obremenjeješ s tem, da bi ti spodletelo in kako bi drugi na to gledali. Po drugi strani pa imaš prepričanja o ljudeh, ki so uspeli in imajo moč ali položaj ............. ekola pa imaš domačo nalogo.
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #23 on: November 13, 2012, 11:45:56 AM »

Škorpijonska tema Daia - torej je zate tale sončni mrk pomemben in je čas za čiščenje in očiščenje, delanje prostora za novo in srečanje s svojimi fobijami in strahovi glede tvojega družbeno-socialnega statusa.

Torej pomembna je kariera - pomemben je cilj in pomembno je, kam si namenjena. Tukaj te usoda pelje tja, vendar pa brez tvojega nadzora okoliščin ne bo nič, torej tvojih odločitev.

Kaj ovira:

uspeh in prevzeti odgovornost za uspeh .............. jap. Preveč se obremenjeješ s tem, da bi ti spodletelo in kako bi drugi na to gledali. Po drugi strani pa imaš prepričanja o ljudeh, ki so uspeli in imajo moč ali položaj ............. ekola pa imaš domačo nalogo.

haha sem zdaj pogledala na tvojo astro karto: Mrk v 10 hišo in na Sonce - kako se vse poklapa
www.Astro-Star.net

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
« Reply #24 on: November 13, 2012, 11:49:57 AM »
Hvala Tea za poročilo in karto  :-*  :-*
Je fajn, ko ti eden tako direkt pove, kaj je treba popucat  :)

Jp...domača naloga, ki se je že dolgo otepam...bo treba nekaj ukreniti ja  :laugh:

Mrk v 10 hišo in na Sonce - ker se ne spoznam - to pomeni kariera ali kako?

Offline Ametist

• Uporabnik
  • **
« Reply #25 on: November 13, 2012, 11:51:29 AM »
Danes je zame poseben dan :)

Kaj mi karte svetujejo?

Hvala Tea :-*

Tea, verjetno si me spregledala :(

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #26 on: November 13, 2012, 11:59:29 AM »
Hvala Tea za poročilo in karto  :-*  :-*
Je fajn, ko ti eden tako direkt pove, kaj je treba popucat  :)

Jp...domača naloga, ki se je že dolgo otepam...bo treba nekaj ukreniti ja  :laugh:

Mrk v 10 hišo in na Sonce - ker se ne spoznam - to pomeni kariera ali kako?

Ja  ;)

sonce je tvoja ustvarjalnost, tvoj po-klic, tvoja vitalnost
10 hiša je tvoja kariera in družbeno-socialni status

več o tem kaj pomeni, pa lahko pobrskaš na netu ali v naših astro sobah
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #27 on: November 13, 2012, 12:01:16 PM »

Kaj mi karte svetujejo?

Nisem nisem ... nekaj je prišlo vmes  :) Takoj bom

www.Astro-Star.net

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
« Reply #28 on: November 13, 2012, 12:07:29 PM »
Tea, hvala še enkrat iz srca  :-*
Bom zavihala rokave in ja, nekako se bojim kako in kje sploh začeti, tudi uspeha in kako hendlat vse skupaj...malce pripomore tudi vzgoja, da si bolj v ozadju in ne izpostavljen pa imaš mir  :)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #29 on: November 13, 2012, 12:20:12 PM »

Kaj mi karte svetujejo?

Odprla sem Južni vozel, ki sporoča, da te ovira strah, ta pa povzroča težave na poti do tvojega samouresničenja in tistega, kar si želiš. To z tem mrkom odpada ...... na vrsti je samozavest in mentalna jasnost tvojih ciljev in predvsem premik k tvoji življenjski nalogi, ki te že dalj časa kliče.
Mogoče bi bilo dobro, da ponovno premisliš o vsem skupaj, kajti tvoje zamisli se bodo uresničile in uspele, ko najdeš v sebi in v svojem okolju prave povezave .......
Nekoliko bolj bo treba deliti tvoje duhovne vrednote in se aktivneje vključevati v skupine in med ljudi, ki imajo podobne zamisli in interese, kot jih imaš sama. Bodi nekoliko bolj avanturistično razpoložena in naredi kaj javno, tako da bodo vsi vedeli ..... torej razdeli svojo modrost in vedenja.
www.Astro-Star.net