Namenjeno članom, torej vam in nam. > Prostor za razvedrilo

Uslužbenci hotela Spletni simbol XVIII del

<< < (23/86) > >>

Jane:

--- Quote from: Moi on December 11, 2012, 09:10:40 PM ---ste si ze shranili (no, malo casa se imate/mo) podatke na neodvisne pomnilnike?! :o

http://www.24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/astrologinja-v-cetrtek-se-bo-sesul-internet-shranite-podatke.html

--- End quote ---

Ne verjamem. Kar se mene tice se bosta merkur in neptun izrazila v meditaciji. Veliko ljudi bo res meditiralo tisti dan. Dajmo razmisljat pozitivno ;)

Andres:
Tudi jaz ne verjamem. Lahko pa da bo učinek zato podoben kot je v R Merkurju. Le tega pa ravno pri nas nenehno poudarjamo.

Andres

Tea:
Dobro jutro

Kava

Decembra se ne bo zgodilo nič posebnega. Se je že, pa nekaj se še bo, vendar pa ne decembra.
Redukcije elektrike pa v nadaljevanju bodo, vendar pa ne bodo po naravni poti /čeprav bo vse tako zgledalo / in ne bodo se zgodile ravno decembra. Kar je pomembnega in če kdo smatra, da je pomembno, pa si natisnite.
Po moje bo v nadaljevanju največja štala v tem, da ne bomo imeli papirnatega dokazila o plačilu določenih položnic, ki jih plačujemo preko net-bank. In ta plačilna dinamika bo vprašljiva, tudi banke, zavarovalnice, davčne in zemljiške knjige itd.... Vendar kot sem že rekla ne v decembru

Škratinja Nagaya:

--- Quote from: Maja on December 11, 2012, 09:19:43 PM ---
--- Quote from: Pika on December 11, 2012, 07:20:32 PM ---
--- Quote from: Maja on December 11, 2012, 07:13:04 PM ---
--- Quote from: Pika on December 11, 2012, 06:07:41 PM ---
--- Quote from: Maja on December 11, 2012, 05:19:16 PM ---Kje ste vsi?

Čaj iz materine dušice, mmmm ...

--- End quote ---

Jooooj, kaj se je pa zgodilo z mamo?  :o

:laugh:

--- End quote ---

--- End quote ---

:laugh: :laugh: Resna do ušes.  :laugh: :laugh:

--- End quote ---

Hihi, nad ušesi pa zmanjka?

--- End quote ---

Hi hi, dvomim, imam tako majhna ušesa, da jih "resnoba" zlahka preskoči.  :laugh:

Daia*:

--- Quote from: Tea on December 12, 2012, 08:07:54 AM ---Dobro jutro

Kava

Decembra se ne bo zgodilo nič posebnega. Se je že, pa nekaj se še bo, vendar pa ne decembra.
Redukcije elektrike pa v nadaljevanju bodo, vendar pa ne bodo po naravni poti /čeprav bo vse tako zgledalo / in ne bodo se zgodile ravno decembra. Kar je pomembnega in če kdo smatra, da je pomembno, pa si natisnite.
Po moje bo v nadaljevanju največja štala v tem, da ne bomo imeli papirnatega dokazila o plačilu določenih položnic, ki jih plačujemo preko net-bank. In ta plačilna dinamika bo vprašljiva, tudi banke, zavarovalnice, davčne in zemljiške knjige itd.... Vendar kot sem že rekla ne v decembru

--- End quote ---

Ojej ... se pravi si je od zdaj naprej najboljše vse natisnit sproti, kajne? ::)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version