Namenjeno članom, torej vam in nam. > Prostor za razvedrilo
Uslužbenci hotela Spletni simbol XVIII del
Tea:
--- Quote from: Jane on December 12, 2012, 08:14:49 PM ---Jaz vse plačam preko neta, še nakupujem preko neta. Če bi jaz morala it na pošto ali banko plačat, pomoje bi zamujala 3 mesece, bi mi prej kaj odklopili.
--- End quote ---
Ni važno kako se plačuje, tud preko neta lahko. Samo potrdilo si sproti natisnite. Sicer to je moj predvid, da bi znalo it v tako smer.
Sesuje se bančno poslovanje v računalnikih, pol pa dokazuj, da si kaj plačal, če nimaš listka
Tea:
Dobro jutroooooo
Kava
Jane:
--- Quote from: Tea on December 13, 2012, 07:59:20 AM ---
--- Quote from: Jane on December 12, 2012, 08:14:49 PM ---Jaz vse plačam preko neta, še nakupujem preko neta. Če bi jaz morala it na pošto ali banko plačat, pomoje bi zamujala 3 mesece, bi mi prej kaj odklopili.
--- End quote ---
Ni važno kako se plačuje, tud preko neta lahko. Samo potrdilo si sproti natisnite. Sicer to je moj predvid, da bi znalo it v tako smer.
Sesuje se bančno poslovanje v računalnikih, pol pa dokazuj, da si kaj plačal, če nimaš listka
--- End quote ---
Izpiske tako ali tako dobim po pošti, kjer se potem vidi, vse kar si plačal. Za nazaj imam vse. Sproti moram še printat :)
Škratinja Nagaya:
Dobro jutro! :D
Kava tudi od mene.
Računov pa itak ne morem plačat.
No fino. Bom se naredila tošota in trdila, da sem vse račune plačala preko spleta pa naj mi dokažejo, da nisem. ;)
Maja:
Plačaaaaaa!!!
Precej višja kot prejšnji mesec.
Častim kavo. Ampak samo eno vsakemu. ;D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version