Namenjeno članom, torej vam in nam. > Prostor za razvedrilo
Uslužbenci hotela Spletni simbol XVIII del
Maja:
Hvala, Tea.
Ja, :Me sem opazila ...
Danes bom razmislila ZELO DOBRO v tej smeri ... Kaj si želim. Da mi pripada, sem pa že trdno odločena!
Moj mož se tudi trudi , lobira vsepovsod. Malo računam, da bi se odprlo kaj preko njegove šefice - ji večkrat omeni, zadnjič je celo sama spraševala, kaj sem po izobrazbi in kaj iščem - je direktorica še enega drugega podjetja ...
Vsepovsod gledam, iščem, sprašujem ... Poskušam razmišljati drugače, širše, puščam si več prostora in pripravljena sem stopiti v neznano.
Tea:
--- Quote from: Maja on January 06, 2013, 10:57:46 AM ---Hvala, Tea.
Ja, :Me sem opazila ...
Danes bom razmislila ZELO DOBRO v tej smeri ... Kaj si želim. Da mi pripada, sem pa že trdno odločena!
Moj mož se tudi trudi , lobira vsepovsod. Malo računam, da bi se odprlo kaj preko njegove šefice - ji večkrat omeni, zadnjič je celo sama spraševala, kaj sem po izobrazbi in kaj iščem - je direktorica še enega drugega podjetja ...
Vsepovsod gledam, iščem, sprašujem ... Poskušam razmišljati drugače, širše, puščam si več prostora in pripravljena sem stopiti v neznano.
--- End quote ---
če smem ti svetujem, da si nariši-napiši in načrt /zemljevid/ nosi s sabo in ga čimvečkrat glej. Ne jemlji, da je to neznano - naredi si to okolje znano v svoji zavesti.
sasa:
Maja, trdno verjamem, da se ti bo nekaj pokazalo.
Maja:
Danes se odločim, da grem in kam grem. 8)
Jane:
--- Quote from: Tea on January 06, 2013, 10:45:58 AM ---
--- Quote from: Maja on January 06, 2013, 10:33:43 AM ---Ja, vem ... Naj bi bil. Pa nikjer nič.
Danes sem jih poslala že 7, upam, da bo kaj odgovora. ;D
--- End quote ---
mislim da imaš P Luno na Merkurju /vl.6/. Tudi t :Me je v tem mesecu v 1 hiši
Zdaj je lahko uspeh, vendar le s pogojem, da greš osebno v akcijo in da si trdno prepričana kaj želiš in da ti to tudi pripada.
Samo s pavšalnim pisanjem prošenj ne bo šlo skozi
Misel, ki mora biti jasno izoblikovana kaj je to kar želiš pritegniti, potem pa delovanje oz. namera da to želiš in mora biti v to dana energija.
Ne samo, da si pač spremembe želiš. Energija v to KAJ SI ŽELIŠ!
Kot sem že rekla, imaš idealen čas. Pot pod noge in ne bo odveč tudi posvet s prijatelji in znanci, tukaj se lahko odprejo pomembna vrata.
--- End quote ---
Tole si tako dobro napisala, da lahko samo pritrdim :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version