Namenjeno članom, torej vam in nam. > Prostor za razvedrilo

Uslužbenci hotela Spletni simbol XVIII del

<< < (58/86) > >>

Jane:
Ne vem, če je to glih pripravljanje, dete mi tišči direkt v želodec in mi vzbuja vse te bolečine in bruhanje.

Tea:

--- Quote from: Jane on January 10, 2013, 09:08:53 AM ---Ne vem, če je to glih pripravljanje, dete mi tišči direkt v želodec in mi vzbuja vse te bolečine in bruhanje.

--- End quote ---

Ja boga no, tale nosečnost pa res ni od muh.

Jane:

--- Quote from: Tea on January 10, 2013, 09:52:29 AM ---
--- Quote from: Jane on January 10, 2013, 09:08:53 AM ---Ne vem, če je to glih pripravljanje, dete mi tišči direkt v želodec in mi vzbuja vse te bolečine in bruhanje.

--- End quote ---

Ja boga no, tale nosečnost pa res ni od muh.

--- End quote ---

kozorog v osmi in peti, nič čudnega  :-X Naj me samo kak mars in uran rešita pa naj bo čimprej  ;D

Maja:

--- Quote from: sasa on January 10, 2013, 08:03:51 AM ---Jutro, jaz trenutno kofetkam v naši kuhinji. Sem se odločila, da si zaslužim spiti kavo v miru in ne za računalnikom kot običajno.

--- End quote ---

Waw!  :o
V službi lahko imate pavzo za kavo!  :o

To po novem spada na spisek zahtev za moje novo delovno mesto.

sasa:

--- Quote from: Maja on January 10, 2013, 05:12:59 PM ---
--- Quote from: sasa on January 10, 2013, 08:03:51 AM ---Jutro, jaz trenutno kofetkam v naši kuhinji. Sem se odločila, da si zaslužim spiti kavo v miru in ne za računalnikom kot običajno.

--- End quote ---

Waw!  :o
V službi lahko imate pavzo za kavo!  :o

To po novem spada na spisek zahtev za moje novo delovno mesto.

--- End quote ---

Danes sem morala mami peljat v službo, je morala bit ob 7h že tam in sem bila toliko prej na delovnem mestu. Praktično sem kofetkala pred mojim delovnim časom, kar ne spada med dejanske pavze  ;D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version