Namenjeno članom, torej vam in nam. > Prostor za razvedrilo

Uslužbenci hotela Spletni simbol XVIII del

<< < (18/86) > >>

Maja:
Dober dan!

Danes bolj "v izi" ... Kaj vse me ne boli ...  :blank:

Maja:
Dobro jutro. Sneženo jutro ...

Začuda mi danes ni treba na nobeno pot.

Jane:
Jutro. Bljak. Imam svojo skodelico iz katere pijem vsak dan. Vodo, čaj, v bistvu vse. In včeraj zvečer si jo je mož sposodil in iz nje pil mleko, meni nič povedal, ampak OK ni panike, če bi jo dal v korito za umit. Dal jo je pa pač na običajno mesto in notri pustil malo mleka. Jaz si zjutraj nalijem čaj in ker sem bila žejna začnem eksat in šele potem opazim koščke sesirjenega mleka. FUJ. Zdaj mi gre pa na kozlanje ko samo pomislim na to :D

Rena:

--- Quote from: Jane on December 08, 2012, 08:29:23 AM ---Jutro. Bljak. Imam svojo skodelico iz katere pijem vsak dan. Vodo, čaj, v bistvu vse. In včeraj zvečer si jo je mož sposodil in iz nje pil mleko, meni nič povedal, ampak OK ni panike, če bi jo dal v korito za umit. Dal jo je pa pač na običajno mesto in notri pustil malo mleka. Jaz si zjutraj nalijem čaj in ker sem bila žejna začnem eksat in šele potem opazim koščke sesirjenega mleka. FUJ. Zdaj mi gre pa na kozlanje ko samo pomislim na to :D

--- End quote ---
A maj maj, sej boš preživela  ;D :P

Jane:
Itak da bom, ampak na kozlanje mi gre lahko vseeno  ;D Jaz nisem glih ljubitelj "starih" stvari. Ni šanse, da pojem kaj kar je rok pretekel ipd.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version