Author Topic: Spraševanje za druge osebe  (Read 7543 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Spraševanje za druge osebe
« Reply #15 on: September 12, 2013, 05:15:53 PM »
No sej ta oseba na nek nacin zase sprasuje. Jaz pogledam tranzite in solarno karto kaj tej osebi kaze. Drugega nic.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #16 on: September 12, 2013, 05:32:42 PM »
Ja že...če vpraša, neka oseba mi je všeč, pa imam kakšne možnosti pri njej... Nekateri pa tudi postavijo vprašanje: kakšna pa je ta oseba, ima koga...ipd... Mislim, stvari so mejne. Potreben je pač takt in občutek...

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #17 on: September 12, 2013, 06:12:35 PM »
Kakšna je oseba, ti karte kot take ne bodo znale dovolj natančno povedati. Mislim, kako jim pade na pamet...

Ko ti bo namenjeno, boš tako ali tako to tudi spoznal.
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #18 on: September 12, 2013, 07:07:35 PM »
Mislim, da je pri kakrsnihkoli vpogledih zelo pomembna etika vsakega posameznika, ki se s tem ukvarja.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #19 on: September 12, 2013, 08:19:15 PM »
Ja že...če vpraša, neka oseba mi je všeč, pa imam kakšne možnosti pri njej... Nekateri pa tudi postavijo vprašanje: kakšna pa je ta oseba, ima koga...ipd... Mislim, stvari so mejne. Potreben je pač takt in občutek...

jah kakšna je, morš vedet sam  ;D Jaz govorim izključno iz posameznikove natalne karte, kaj njemu trenutno dogaja. Ne gledam drugih kart in ne razlagam za druge. Razen če čutim, da je kaka huda stiska ( mama prosi za usmeritev otroka ipd. )
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/