O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Tarot XVI. del - vpogled in osebna vprašanja

<< < (84/137) > >>

Maja:
Hvala, Rena!  :-*

Tule s tole kaznijo je res najbolje bit kar tiho in čimprej plačat. Denar si bom seveda mogla izposodit in se mi bo poznalo še nekja mesecev. Pismo, rada bi delala in si kaj dala na stran ... Že tako ne gre, potem pa še tole. Upam lahko na čim manjši znesek, pa še ta bo prevelik za moje trenutno stanje.
Ja, če bom tiho in bom vse požrla, bo v tej službi mogoče mir. Vem, da je bolje biti dobre volje in optimističen ... Trudim se ... Oz. sem že po naravi optimist in mi ne zmanjka energije. Ampak v okolju, kjer je pa SAMO in IZKLJUČNO sam drek, pa ne moreš biti optimističen. Ker je pač drek. Slabo je slabo, tudi, če hočeš, da je dobro, je slabo. Kruta resnica. Če pa že prideš vsaj nevtralne, če ne dobre volje v službo, te pa že nekdo ubije ... OK, požvižgam se na razne spletke opravljanja, provokacije, kletvice ... Ampak ko se pa nekaj dotakne tvoje osebnosti in ko določeni dogodki prizadenejo tudi tvoje osebno življenje - mimo službe - je pa konec!

Itak bom tu še maximalno pol leta ... Kot praviš, da v roku enega leta še ne bo nič ... Potemtakem bom mogla biti tu do konca in potem še biti brezposelna, predno me bo kaj doletelo?  :'(

Naraščaj ... No go. Tudi, če bi se slučajno zgodilo, skoraj gotovo ne bi obdržala. Žal. Se oba strinjava s tem.

Škratinja Nagaya:
Maja, zelo mi je žal, ko te takole berem.  :'( Tudi jaz ti želim, da bi bilo čimprej boljše.  Drži se. Objem!  :-*

Maja:
Hvala, Pika ... Zdaj gre pa res popolnoma do dna ... In ko ne more biti slabše, mora it navzgor ...

Škratinja Nagaya:
Tako je  Maja. Samo se gor gre lahko. Vse dobro!   :-*

Rena:

--- Quote from: Maja on March 01, 2013, 10:29:48 AM ---Hvala, Rena!  :-*
Naraščaj ... No go. Tudi, če bi se slučajno zgodilo, skoraj gotovo ne bi obdržala. Žal. Se oba strinjava s tem.

--- End quote ---

Prosim  :-*. Potem pa le pazi na dosledno zaščito.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version