Author Topic: Tarot XVI. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 110921 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
Re: Tarot XVI. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #435 on: March 18, 2013, 04:08:59 PM »
...dve prošnji poslala v oddaljen kraj, se kaže kaj uspešnosti pri kateri ali je spet vnaprej oddano?

Ojla Tia, žal za ti dve službi ne vidim nič preveč pozitivnega. Zaprtost, težko boš prišla zraven pri prvi službi, pri drugi službi vidim pa slabe odnose, disharmonijo, konflikte ipd  :-X

Eno pošljem blizu mene v ponedeljek, ni v moji stroki ampak em zanima, bo tu kaj več sreče?
Hvala.

Glej, kako si oblikovala vprašanje: bo tu več.... Kot da bi s tem kar določila, da v prvih dveh službah ne bo kaj...poskusi pozitivno razmišljat... :D
Uf, tu so padle ven same pozitivne karte. Veselje, dosežek, umirjenost... Tako da, ja, verjemi :D :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #436 on: March 18, 2013, 04:24:51 PM »
Jaz bi tudi prosila za en posel...iti ali ne iti? Imam zelo mešane občutke 8) Hvalaaaa :-*

Mhm...hmm...torej...če greš v ta posel... tu je karta, ki me matra  :P. Šestica novcev. Je tu karšen koli zadržek okoli denarja? Bi ga morala ti vložit več kot kak poslovni partner? Bi si ga morala izposoditi za investicijo?

Sicer dobim pozitiven odgovor, da posel ja. Bo uspešen, spremenil ti bo pogled, odprl nove zadeve. Le prva karta, ki pravi, da gre za posojo ali vrnitev denarja, v drugi roki ima pa tehtnico, mogoče opozarja, da bodi previdna, da ne boš vložila več kot je smiselno. V igri je ravnotežje, bodisi pri izmenjavi energije oziroma enakovrednosti vloženega in prejetega. Karta lahko pomeni tudi dobrodelnost in to, da ti bo ob strani stal pravičen, dobrodelen človek. Ali da za tole preveri, da boš našla osebo, na katero se boš lahko zanesla.  :-*

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #437 on: March 18, 2013, 04:53:31 PM »
...dve prošnji poslala v oddaljen kraj, se kaže kaj uspešnosti pri kateri ali je spet vnaprej oddano?

Ojla Tia, žal za ti dve službi ne vidim nič preveč pozitivnega. Zaprtost, težko boš prišla zraven pri prvi službi, pri drugi službi vidim pa slabe odnose, disharmonijo, konflikte ipd  :-X

Eno pošljem blizu mene v ponedeljek, ni v moji stroki ampak em zanima, bo tu kaj več sreče?
Hvala.

Glej, kako si oblikovala vprašanje: bo tu več.... Kot da bi s tem kar določila, da v prvih dveh službah ne bo kaj...poskusi pozitivno razmišljat... :D
Uf, tu so padle ven same pozitivne karte. Veselje, dosežek, umirjenost... Tako da, ja, verjemi :D :-*

Hvala :) :)

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #438 on: March 18, 2013, 05:25:15 PM »
Jaz bi tudi prosila za en posel...iti ali ne iti? Imam zelo mešane občutke 8) Hvalaaaa :-*

Mhm...hmm...torej...če greš v ta posel... tu je karta, ki me matra  :P. Šestica novcev. Je tu karšen koli zadržek okoli denarja? Bi ga morala ti vložit več kot kak poslovni partner? Bi si ga morala izposoditi za investicijo?

Sicer dobim pozitiven odgovor, da posel ja. Bo uspešen, spremenil ti bo pogled, odprl nove zadeve. Le prva karta, ki pravi, da gre za posojo ali vrnitev denarja, v drugi roki ima pa tehtnico, mogoče opozarja, da bodi previdna, da ne boš vložila več kot je smiselno. V igri je ravnotežje, bodisi pri izmenjavi energije oziroma enakovrednosti vloženega in prejetega. Karta lahko pomeni tudi dobrodelnost in to, da ti bo ob strani stal pravičen, dobrodelen človek. Ali da za tole preveri, da boš našla osebo, na katero se boš lahko zanesla.  :-*

Oooo hvala Rena. Ja nekaj je potrebno vložiti...sicer sta dve varianti...lahko malo manj ali malo več. Najprej sem mislila malo več...ampak me bolj vleče na začetku v malo manj, pa bomo potem videli kako bo. Ne bi takoj reskirala, da se lažje diha :) Je pa zraven oseba, ki ji zaupam.
Srčica si :-*
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #439 on: March 18, 2013, 05:59:40 PM »
Tudi jaz poslala prošnjo za nekaj kar vem da bi obvladala in z veseljem delala... Bo kaj iz tega?
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #440 on: March 18, 2013, 11:28:16 PM »
Jaz bi se pocrkljala.  ::)

1. kariera
2. lover
3. mož
4. zdravje

Če je preveč vprašanj, bom zadovoljna samo s kariero in loverjem.   :D

Najnajlepša hvala!  :-* :-* :-* :-*

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #441 on: March 19, 2013, 07:25:43 AM »
Ena business ideja se mi je utrnila danes ob branju jutranjega časopisa. Bi šlo to kle v Sloveniji?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Azeleja

• Sp.simbol
« Reply #442 on: March 19, 2013, 01:46:24 PM »
Hmm .... zanima me ena določena moška oseba ( Oven ) z katero sem v bližnji preteklosti bila večkrat v kontaktu preko maila sedaj pa že nekaj časa ni nobenega glasu več od njega. Dajal mi je občutek, da ga zanimam. Zamere mislim, da ni bilo oz. nič takšnega. Se lahko vidi kak vzrok zakaj je tako? Se bo še javil?

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #443 on: March 20, 2013, 05:43:44 AM »
Tudi jaz poslala prošnjo za nekaj kar vem da bi obvladala in z veseljem delala... Bo kaj iz tega?

Ne kaže najbolje :(. Sicer paž palic, ki označuje, da je v zametkih nekaj novega, naslednji dve karti pokažeta, da so v ozadju osebe, ki so nestrpne, prepirljive, opravljivost, kreganje...

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #444 on: March 20, 2013, 05:51:03 AM »
Ena business ideja se mi je utrnila danes ob branju jutranjega časopisa. Bi šlo to kle v Sloveniji?

Kot prvo se mi pokaže ena velika sprememba, pretres, torej naj bi ideja res pomenila nekaj čisto novega. Kralj novcev pomeni, da so možnosti dobrega zaslužka, vendar pod pogojem dobre organizacije, zanesljivih sodelavcev. Torej Kralj simbolizira trdnega, zanesljivega vodja. Izid je pa tako tako, Luna. Veš kako luna spreminja svoje mene. Posel bi lahko bil torej ugoden, ne bo pa tule kakšne stalnosti in se bo neprestano treba truditi, da se ga bo potiskalo navzgor (kot luna raste in pada).  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #445 on: March 20, 2013, 06:04:32 AM »
Hmm .... zanima me ena določena moška oseba ( Oven ) z katero sem v bližnji preteklosti bila večkrat v kontaktu preko maila sedaj pa že nekaj časa ni nobenega glasu več od njega. Dajal mi je občutek, da ga zanimam. Zamere mislim, da ni bilo oz. nič takšnega. Se lahko vidi kak vzrok zakaj je tako? Se bo še javil?

Ta moška oseba je res taka logična, razumska. Sam sebi noče priznati potrebe po čustvih, od povezanih oseb najbrž tudi pričakuje razum, racionalnost. Na trenutke zna biti tudi hladen, nedosegljiv. Težko bo "prit" do njega, mislim, zavzeti okope in se prebiti do čustev. Všeč mu bo, če navežeta en tak prijateljski, neobremenjujoč stik, debatirata o kakšnih področjih, ki so vama mogoče skupne. V prihodnje vidim eno zelo zadovoljno žensko, lahko da to pomeni, da se ti bo javil, lahko pa tudi, da boš ugotovila, da se tako ceniš in si zadovoljna, da niti ne boš več čakala na glasek nekoga, ki se ne javlja  :D

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #446 on: March 20, 2013, 06:08:21 AM »
Pika, glede na to, da sem bila "jutranja", pa da čas v kartah prehitro mineva, sem prej odgovorila ostalim, ki so imele po eno vprašanje. Nadaljujem takoj, ko mi znese  :-*

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #447 on: March 20, 2013, 07:56:51 AM »

Ne kaže najbolje :(. Sicer paž palic, ki označuje, da je v zametkih nekaj novega, naslednji dve karti pokažeta, da so v ozadju osebe, ki so nestrpne, prepirljive, opravljivost, kreganje...
Eh ja, nekaj bo že priletelo... Hvala Rena :-*
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Azeleja

• Sp.simbol
« Reply #448 on: March 20, 2013, 02:38:04 PM »

Ta moška oseba je res taka logična, razumska. Sam sebi noče priznati potrebe po čustvih, od povezanih oseb najbrž tudi pričakuje razum, racionalnost. Na trenutke zna biti tudi hladen, nedosegljiv. Težko bo "prit" do njega, mislim, zavzeti okope in se prebiti do čustev. Všeč mu bo, če navežeta en tak prijateljski, neobremenjujoč stik, debatirata o kakšnih področjih, ki so vama mogoče skupne. V prihodnje vidim eno zelo zadovoljno žensko, lahko da to pomeni, da se ti bo javil, lahko pa tudi, da boš ugotovila, da se tako ceniš in si zadovoljna, da niti ne boš več čakala na glasek nekoga, ki se ne javlja  :D

Rena, kako si dobro opisala to osebo.  :o Vse napisano drži!
Torej, sporočim razplet ..... Bi pa samo vprašala katera karta predstavlja to zadovoljno žensko (mene)?

Hvalaaaa  :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #449 on: March 20, 2013, 04:47:44 PM »
Pika, glede na to, da sem bila "jutranja", pa da čas v kartah prehitro mineva, sem prej odgovorila ostalim, ki so imele po eno vprašanje. Nadaljujem takoj, ko mi znese  :-*

Ni problema, Rena! Hvala!  :-*